Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 102
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PRIOPĆENJE
Povratak na članak

HNS: Suze su razumljive, ali verbalni napad na suca nije pravi put

Duboko vjerujemo da nije potrebno dizanje tenzija niti isticanje suđenja u prvi plan jer time ne činimo uslugu mladim nogometašima i nogometu općenito, poručuju iz saveza

Komentari 7

Avatar southman
southman
11:24 24.05.2019.

Točno ! koa što nije razumljivo da sudac krene u obračun sa 14-godišnjim dječakom !?

VL
DU
Deleted user
13:46 24.05.2019.

Lopovi o moralu !!!!!!! Juniorima dinama kad je bilo za potrebno za titulu , izbacuje se igrac (pogodite iz kojeg kluba ) sad kad je pionirima iz dinamovog satelitskog kluba tribalo izbacuju se cak 2 igraca jer su pioniri Hajduka i sa deset igraca bolji od Osijeka a sve iz razloga jer se banditi iz HNS osijecaju nedodirljivima i smatraju lopovluk kao neku vrstu privilegije za njih bogom danom ! Nikad ovo oprostit !Dica su dica i na HNS-ov nacin ih ucit zivotu je nepozellno i opasno za razvoj dice !

VL
Avatar Diktatura pederijata
Diktatura pederijata
16:28 24.05.2019.

HNS pokazuje razumijevanje i ukazuje na odgovornost samog suca. HA HA HA. Sve je u najboljem redu. Kako ne. Samo vi dolijevajte ulje na vatru. A kada se dirnete juznjacima u djecu ili tatu i mamu onda se igrate vatrom. Zar je previse traziti jednake uvjete za sportsko natjecanje? Sramota. --------------------------------------------------------- Doprvaci smo postali zaslugom nasih momaka koji su vani naucili raditi i igrati, a ne zaslugom HNSa Mamica ... i sa velikom dozom nacionalnog naboja koji nama hrvatima daje nadljudsku snagu. U finalu su nas pokrali jer mi nismo smjeli dobiti. ------------- tek toliko da ne pricate bajke o HNSu i Mamicu. Ako ovo sto HNS izaziva ili dopusta nije zlo onda ne znam sto je.

VL
DU
Deleted user
17:08 24.05.2019.

Boldirane izraze u članku kao što su: dobronamjeran, konstruktivan i pozitivan način te demokratski forumi saveza je autor članka vjerovatno boldirao iz razloga što su i njemu ti izrazi nespojivi s Hrvatskim fudbalskim savezom.

VL
SS
sokac sa drave
12:08 24.05.2019.

soutman sto se konacno ne naljutite i ne napustite tu omrazenu HR ligu.Bas me zanima dali ce taj klub faliti Hrvatima.Koja bezobraznost nakon svih pokusaja onemoguciti repku izazvati prekide u Francuskoj pa poslije u Milanu i sada traziti utakmicu doprvaka svijeta u Splitu.Sto podcjenjujete intelekt nas Hrvata mi znamo da cete tu pokusati zabiti noz u ledja reprezentaciji.Utakmica sa Madjarima je planirana u Osijeku i necemo dopustiti da se ista promjeni.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.