Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 108
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Velika potražnja

Kako do karata za finale: HNS objavio detalje, konačni brojevi ovise o nekoliko faktora

Foto: Luka Stanzl/Marko Lukunić/Pixsell
1/76
15.06.2023.
u 13:30

Sinoć je na De Kuipu bilo od 15 do 20 tisuća navijača, ovisno o procjenama. Za finale se očekuje velika navala hrvatskih navijača koji bi stadion u Rotterdamu trebali učiniti više nalik na domaću utakmicu

Glasnogovornik HNS-a Tomislav Pacak konačno je objavio informacije o ulaznicama za finale Lige nacija. Pitanje je koliko će ulaznica biti dostupno i za koga s obzirom na to da je Nizozemska ispala, a interes za utakmicu iznimno je visok, barem s hrvatske strane.

Ulaznica će biti više od 13 tisuća, a nekoliko bi stvari moglo utjecati na raspored. Najprije, tko će ući u finale, Španjolska ili Italija i kakav će biti interes njihovih navijača. UEFA se obvezala sve obavijesti na vrijeme poslati Hrvatskom nogometnom savezu.

GALERIJA Čudesna atmosfera na stadionu u Rotterdamu: Više od 20 tisuća Hrvata nadglasalo domaćine

1/76

Sinoć je na De Kuipu bilo od 15 do 20 tisuća navijača, ovisno o procjenama. Za finale se očekuje velika navala hrvatskih navijača koji bi stadion u Rotterdamu trebali učiniti više nalik na domaću utakmicu.

Ulaznice će vjerojatno biti puštene u prodaju danas ili sutra, a znat će se točan broj dostupnih ulaznica nakon drugog polufinala koje se igra danas u 20:45. Moguće je da Talijani ili Španjolci ne pokažu osobit interes za finale pa bi hrvatski navijači mogli doći do nešto većeg broja ulaznica.

VEZANI ČLANCI:

Finale se igra u nedjelju, 18. lipnja, od 20 sati i 45 minuta na stadionu De Kuip u Rotterdamu. Cijene ulaznica su sljedeće:

1. kategorija: 70 eura
2. kategorija: 50 eura
3. kategorija: 20 eura

Cijena ulaznica za najbolja mjesta, ona centralno pozicionirana unutar 1. kategorije, iznosit će 120 eura. Osobe s invaliditetom mogu ulaznice svih kategorija kupiti za 20 eura, a uz njih dobivaju i besplatnu ulaznicu za pratnju.

VIDEO Rotterdam: Obraćanje izbornika Zlatka Dalića nakon pobjede

Komentara 4

DU
Deleted user
17:26 15.06.2023.

RedTree s kim se ti svađaš? 🤣🤣🤣

RE
RedTree
16:10 15.06.2023.

I budimo realni dobili smo od tri protivnika, najlakšeg, bez obzira što je domaćin. Jednostavno ova Nizozemska nije ona otprije 10 godina, nema top igrače u sredini i ofenzivi. Još kad se pridoda da su im se dva, tri važna igrača ozlijedila, da im izbornik izvodio neke kombinacije čudne, ostavio Botmana na klupi, izveo Simonsa ranije, pobjeda ne čudi. Mi imamo tri top klase:Modrića, Perišića i Brozovića i Kovačića, koji u jakoj sredini iskače. Da nismo išli s onim promašenim eksperimenatom, gdje najboljeg igrača u ofenzivi (33 gola i 26 asistencija) i jedinog koji je klasa prema naprijed i krilni napadač , Perišića stavio u obranu doslovce na početku, već bi do poluvremena riješili utakmicu. Tek kad su poveli i Perišića se gurnulo naprijed proigrali smo. I bilo je vidljivo nakon drugog gola da nam treba jaki centarfor da malo zadrži loptu i radi toga smo primili gol za izjednačenje.

RE
RedTree
15:53 15.06.2023.

Dva puta smo pričali kako ovo natjecanje nije bitno izgleda, kako služi samo za uigravanje sad odjednom top važno. A koliko vidim nije baš praćeno po svijetu kao SP, EP ili LP, niti ima istu težinu. A vjerojatno 70-80% navijača iz dijaspore. Lijepo da su došli, ali slabo izgleda poznaju situaciju u zemlji i život u Hrvatskoj, većini je Hrvatska izgleda 2,3 tjedna kupanja, a ne zemlja koju je napustilo cca 500 tisuća ljudi u zadnjih desetak godina. Neka se vrate nazad i probaju ovdje pomoći zemlji.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije