Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Jadranski Derbi

Hajduk i Rijeka igrat će u nedjelju u Zadru

Rijeka - Hajduk
Foto: Nel Pavletic/PIXSELL
30.09.2014.
u 17:15

Za organizaciju utakmice u Dugopolju bili su najviši troškovi, više od 100.000 kn

Hajduk će Rijeku dočekati u nedjelju u 19 sati u Zadru. To je kraj jedne velike akcije u kojoj su se obrati događali iz sata u sat.

Trava za poljudski stadion iz Austrije u Split bi trebala stići u ponedjeljak, postavljanje će započeti u utorak. Radovi, kažu nam, idu gotovo po dogovorenom ritmu, s malim zakašnjenjem zbog kiše. Što u prijevodu znači da se već dugo znalo da se utakmica Hajduka i Rijeke neće igrati u Poljudu.

Hajdukova opcija broj jedan bila je odgoda utakmice, smatrali su u Poljudu da će to i Rijeci odgovarati s obzirom da igraju europsku utakmicu, ali Rijeka nije bila za odgodu. Hajduku nije ni padalo na pamet da zatraži zamjenu domaćinstva, serija gostujućih utakmica nikako ne bi odgovarala Igoru Tudoru.

Natjecateljska komisija bila je jasna, odgode nema, utakmica se mora igrati, a Hajdukov zamjenski stadion u Dugopolju dugo je bio prva opcija. Međutim, kapacitet stadiona Hrvatskih vitezova, s obzirom na više od 6000 Hajdukovih pretplatnika ne bi mogao podnijeti teret posjeta jadranskog derbija. Usto, za organizaciju utakmice u Dugopolju bili su najviši troškovi, kažu više od 100 tisuća kuna, a to je današnjem Hajduku iznimno važan segment.

Park mladeži, iz sličnih razloga kao i Dugopolje, nije baš ni razmatran kao opcija.

>>I Riječani za odgodu derbija u Splitu, čeka se još HNS

Komentara 8

ZO
zoom
13:59 30.09.2014.

to je normalna odluka! nije se dogodila nikakva viša sila koja bi hajduk onemogućila u igranju utakmice nego je razlog njihova nesposobnost da na vrijeme obave radove

DI
dinamojavolim1
13:15 30.09.2014.

jedva cekam priopcenje,proglas,objavu rata silama zla:)

Avatar mihic
mihic
14:13 30.09.2014.

Dalmacija news kaže igra se u Zadru

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije