Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
UEFA ODLUČILA

HNS najavio izvanrednu konferenciju, objavit će kaznu zbog ustaške zastave

Rijeka: Navijači na utakmici Hrvatska - Latvija
Foto: Igor Soban/PIXSELL
1/4
02.10.2023.
u 12:45

Na utakmici Hrvatska – Latvija dvije su osobe u nekoliko navrata istaknule zakonom zabranjenu zastavu s ustaškim znakovljem, zbog čega je Uefa pokrenula disciplinski postupak protiv Hrvatskog nogometnog saveza.

Hrvatski nogometni savez najavio je izvanrednu konferenciju za medije u vezi s navijačkim incidentom na utakmici Hrvatske i Latvije na Rujevici i očekivane Uefine kazne. Konferencija je na rasporedu u 14 sati, a moći ćete je uživo gledati na našem portalu.

"Na konferenciji za medije govorit će predsjednik Hrvatskog nogometnog saveza Marijan Kustić i voditelj poslova prevencije, sigurnosti i integriteta Jurica Jurjević, a na temu odluke Disciplinske komisije Uefe u postupku za diskriminaciju na utakmici Hrvatska – Latvija", objavio je HNS.

Podsjećamo, na utakmici Hrvatska – Latvija dvije su osobe u nekoliko navrata istaknule zakonom zabranjenu zastavu s ustaškim znakovljem, zbog čega je Uefa pokrenula disciplinski postupak protiv Hrvatskog nogometnog saveza. Moguće je da će nas Uefa kazniti praznim tribinama na utakmici s Turskom u Osijeku.

Komentara 9

ME
medvedgrad
13:43 02.10.2023.

Istina je da clanovi FARE srpske etnicke pripadnosti se ne oglasavaju povodom govora mrznje na tekmama Hajduka i Dinama. Izgleda da im je to između Hrvata pozeljno.

KU
kublajkhan
13:13 02.10.2023.

Poslati kaznu na plaćanje u SDP na ime jovanović i ostojić

OL
olujasviholuja
13:12 02.10.2023.

Zašto se nije objavilo tko je kupio ulaznice i dao i ulaznice i zastavu ovima varaždincima, to se skriva. Dad kupuješ ulaznice moraš dati osobnu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije