Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 79
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zoran Vulić:

Hladnih glava moramo srušiti tradiciju na Poljudu. Želim pobijediti Špacu!

Zoran Vulić
Robet Anić/Pixsell
03.04.2015.
u 10:00

- Valjda i ti moji rezultati dovoljno govore o mojoj profesionalnosti kada su utakmice protiv Hajduka u pitanju - kaže Vulić.

Zoran Vulić protiv Hajduka, uvijek je to posebna utakmica. Prvenstveni dvoboj uvod je u stalne utakmice Hajduka i Splita. Najprije bitka za bodove, pa onda za ulazak u finale Kupa Hrvatske. U osamanest dana tri puta će igrati "bijeli" i "crveni". Trenersko i igračko ime Vulić je stekao među "bijelima", valjda mu je takva sudbina da pred svaku utakmicu protiv svog nekadašnjeg kluba mora objašnjavati neke stvari.

- Tužno mi je svaki put govoriti, kao da se branim da sam hajdukovac. Ono što je najvažnije, ja sam uvijek profesionalac, sada ću braniti boje Splita - rekao je Vulić.

Poljudski dvoboj bit će sedmi u kojem Vulić igra protiv Hajduka. Učinak je polovičan, tri pobjede i tri poraza. Nije loše s obzirom da je Vulić protiv Hajduka igrao vodeći Istru i Split.

- Valjda i ti moji rezultati dovoljno govore o mojoj profesionalnosti kada su utakmice protiv Hajduka u pitanju - kaže Vulić.

Utakmica s Hajdukom bit će mu posebna i zbog Stanka Poklepovića s druge strane. Posljednji put kad su se susreli pobijedio je Poklepovića s 1:0, nakon toga je iskusni trener smijenjen.

- Šjor Stanko mi je drag, on je izniman trener, enciklopedija nogometa. Volio bih da ostane što duže na klupi Hajduka... Ali, mojoj momčadi i meni važni su bodovi, sve moramo učiniti da se domognemo pobjede - kazao je Vulić.

Lako je to reći. Činjenice govore da Split u Poljudu još uvijek ne zna za pobjedu.

- Tradicije i postoje da bi se rušile. Istina, na Poljudu nijedna momčad ne može biti favorit, ali mi ćemo ući hladnih glava. Ne smijemo biti impresionirani ozračjem - kaže Vulić.

Nije se želio pravdati izostancima.

- Malo smo hendikepirani, nedostaju Barbarić, Glavina, Mršić, Roce... U nogometu igraju profesionalci, oni koji budu u momčadi moraju dati svoj maksimum - zaključio je Vulić.

>>'Hoćemo utakmicu s Italijom! A za ovo što je Dinamo napravio kod nas bi netko dobio otkaz!'

Komentara 1

ZG
zg223
10:18 03.04.2015.

pa to split mora dobiti sa rezervama,pa ovi imaju 30tak bodova manje od dinama...posebno su smijesni ove godine

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije