Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 138
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Bansko

Hirscher pobijedio u veleslalomu u Banskom

Marcel Hirscher
Reuters
18.02.2012.
u 10:49

Austrijanac Marcel Hirscher pobjednik je veleslaloma u Banskom. Austrijanac je slavio s uvjerljivih 1.36 sekundi ispred Talijana Blardonea.

Pobijedivši u utrci u Banskom sa sekundu i 39 stotinki prednosti ispred Talijana Blardonea, 22-godišnji Marcel Hirscher preuzeo je vodstvo u veleslalomskom poretku, ali se i približio Ivici Kosteliću u ukupnom poretku na samo 118 bodova. Hirscher će tu razliku biti u prilici dodatno smanjiti već u nedjelju kada se u ovom bugarskom skijalištu vozi i slalom. Mladom Austrijancu bila je to sedma ovosezonska pobjeda, treća u veleslalomu. Jedini hrvatski predstavnik Dalibor Šamšal sa startnim brojem 53. nije uspio ući u drugu vožnju.

– Sada imam razloga vjerovati da mogu biti ukupni pobjednik Svjetskog kupa – izjavio je Hirscher.

Nakon prve vožnje u vodstvu je bio Amerikanac Ted Ligety (dotad vodeći u poretku veleslaloma), no on je u drugoj vožnji napravio veliku pogrešku pa je na kraju bio tek 27.

Ukupni poredak: 1. Kostelić 1043, 2. Feuz 973, 3. Hirscher 925, 4. Svindal 741, 5. Cuche 661, 6. Reichelt 650, 7. Baumann 620...

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije