Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 126
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zvijezda Elfa
Povratak na članak

Hiddink: Özilove papire Nijemci su krivotvorili

Danas ponajbolji igrač Njemačke rođen je u Gelsenkirchenu, ali mu je otac davno rekao: Možeš igrati za mlađe selekcije, ali za A ne. Igrat ćeš za Tursku!

Komentari 8

Avatar AnteDeJure
AnteDeJure
11:02 30.06.2010.

Njemce nije briga, ča trabunjaju tamo neki Hiddink, Capello, Kurčevinho ili Pizdarenko. oni znaju svoju snagu, tjeraju svoje a za druge ih nije briga. Eh, da je nama samo djelić tog mentaliteta.....

VL
MY
mycropht
10:39 30.06.2010.

\"novi izbornik Turaka Guus Hiddink\" Neš\' ti Nijemca i Turčina u ovoj prići.

VL
DU
Deleted user
10:29 30.06.2010.

luena 1 , dosao je i taj dan(clanak) da se ti i ja slazemo. U pravu si, vise mi je price o Nemackoj nepogresivosti preko glave. Saradjujem sa njima, i mogu reci.. oni su za nas i vas izmislili prevaru.

VL
OB
-obrisani-
08:57 30.06.2010.

Zivim i radim u njem....Pedantni jesu,u poslu,ali da kod njih nema krivitvorenja ,nije istina...necu reci da su Özilu papire krivotvorili,ali nikad se nezna... I Manuel Neuer je priznao da je prevario suca kod onog Lampardova gola...Prema tome,sve je moguce...

VL
IV
ivoandric
10:56 30.06.2010.

Nema srece imati stranca u reprezentaciji. Niko normalan (dzaba novci) nemoze voljeti tudju zemlju kao svoju jedinu majku domovinu. Ljudi podjite od sebe.

VL
MA
Majur
11:44 30.06.2010.

Radni kolega mog brata koji je turcin je rekao da je turski savez sam kriv za özila....mali je u svim narastajima dok je za svabe igrao bio daleko najbolji igrac i oni se nisu ni javili,valjda su mislili da ce on sam zivkat njih.....Nema sanse da bi özil zaigrao protiv volje oca za njemce.....Turci jesu ovakvi i onakvi,ali je \"zakon\" kod njih sta ti otac kaze....To sto sihiddink vec trazi alibi za neuspjeh u kvalifikacijama je njegova sramota....a masno ga placaju.

VL
DR
drznedaj
01:24 01.07.2010.

PA da ivoandric. Vidjeli smo kolko ovi nasi tulipani drze do svoje domovine. Kako se ponasali i igrali. Nebi da potezem mjesta rodjenja ali mozda bi vecina njih bolje igrala da je igrala za svoju maticu zemlju Bosnu.

VL
DR
drznedaj
01:28 01.07.2010.

Luena, neznam di si ti vidjela da je Neuer to na utakmici rekao. NJega nitko nije ni pitao. Ako je to rekao poslje u nekoj emisiji onda ne moze bit rijec o prevari. A u tekstu isto bas nisam nigdjee procitao da je autor rekao da Njemci nisu prevarili. Pise da su previse pedantni da bi tako pogrijesili (prevarit da se skuzi)

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.