Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 113
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Bayern

Heynckess: U Realu je nemoguće raditi kao trener, vjerujte mi...

jupp heynckes
AFP/Pixsell
17.04.2012.
u 14:41

Tamo moraš u isto vrijeme stalno pobjeđivati, igrati napadački nogomet, držati lokalne madridske medije na svojoj strani, biti u dobrim odnosima s predsjednikom kluba...

Kad se večeras u 20.45 sati u prvoj utakmici polufinala Lige prvaka susretnu Bayern i madridski Real, trener Bavaraca Jupp Heynckes imat će dodatni motiv da izbaci kraljevski klub iz natjecanja. On je u sezoni 1997./98. bio trener na Santiago Bernabeuu, osvojio je Ligu prvaka, a već sljedeću utakmicu nije bio na klupi Madriđana!

– Bio sam razočaran što je dvoboj s Juventusom bio moja zadnja utakmica kao trenera Reala, ali to je nogomet, to je Real – rekao je Nijemac i dodao:

– Ipak, ni u kom slučaju ove dvoboje s Realom ne gledam u smislu osobne osvete. Bila mi je čast što sam vodio Real i s njima osvojio Ligu prvaka.

A zatim se Heynckes požalio kako je u Realu teško biti trenerom.

– Na duže staze, Real je izuzetno teško mjesto za rad. Tamo moraš u isto vrijeme stalno pobjeđivati, igrati napadački nogomet, držati lokalne madridske medije na svojoj strani, biti u dobrim odnosima s predsjednikom kluba... Previše \"ako\" i \"ali\", a kako smo bili četvrti u Primeri, ja sam platio cijenu odlaskom s klupe Reala – naglasio je sadašnji trener Bayerna.

Komentara 1

DR
dragogera
19:43 17.04.2012.

to je bilo u vrijeme kad je real bio kraljevski,danas mou igra ubi nabi,gubi uredno od barce,tjera casillasa iz tima,stipa protivnike za obraze,te prica kako je najbolji trener na svijetu,a kupuje neke sahine ,antiltope......jer nema petlje dovest stvarno najbolje sto moze,pa sa njima izgubit od barce.ovako uvijek ima alibi,barca ima bolje igrace.hahaha,guardiola je za mourinha profesor nogometa u svim segmentima,pa je tako u 3 sezone osvojio vise trofeja nego mourinho u karijeri.u prve tri sezone.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije