Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 125
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BAVARSKA SLAVI

Heycknes u euforiji: Bili smo savršeni!

bayern
NPH/Pixsell
14.03.2012.
u 09:33

– Odigrali smo senzacionalno – rekao je Gomez, četverostruki strijelac.

Sa 7:0 ispratili su Basel i plasirali se u četvrtfinale Lige prvaka, tri dana prije sa 7:1 deklasirali su Hoffenheim, pa su nogometaši Bayerna s pravom u potpunoj euforiji!

Četverostruki strijelac švicarske momčadi upravo je pobjedu prošlog vikenda u domaćem prvenstvu označio kao prijelomnicu. Mario Gomez postigao je sve pogotke u nevjerojatne 23 minute...

Inače, toliko je brz bio samo Dado Pršo kada je 2003. u utakmici protiv Deportiva za svoj Monaco u 8:3 pobjedi bio strijelac u 26., 30., 45. i 49. minuti.

– Bilo je to vrlo važno za nas, tada su se osjetile pozitivne vibracije na stadionu. Protiv Basela samo smo nastavili utakmicu s Hoffenheimom. Odigrali smo senzacionalno – rekao je Gomez koji je zamalo izjednačio rekord Lea Messija.

Naime, za peti pogodak nedostajalo je malo manje sebičnosti Arjena Robenna koji je u 81. minuti, umjesto da asistira Gomezu, pokušao sam i uprskao akciju.

Trener Jupp Heycknes ovim je rezultatima utišao sve svoje kritičare.

– Jednostavno, bili smo savršeni, od prve minute pokazali vrhunsku igru. Cijeli tjedan imao sam osjećaj da ćemo izboriti četvrtfinale – rekao je strateg Bavaraca.

Heiko Vogel, trener Švicaraca, preuzeo je od Krune Jurčića i Dinama \'\'naslov\'\' najgoreg poraza u Ligi prvaka.

– Vrlo je loš osjećaj izgubiti s ovakvim rezultatom, no on je sasvim zaslužen. Bayern je odigrao u ekstazi.


Bayern Munich 7-0 Basel - All Goals by fasthighlights-2012

Ključne riječi

Komentara 6

Avatar flame
flame
12:06 14.03.2012.

Ali je neusporediv poraz od ovakvog moćnog Bayerna s onim od slabašnog Lyona...

MA
mandyura
12:54 14.03.2012.

pa kaj Roben nije zabil u toj akciji?

CU
cupus
13:27 14.03.2012.

Misli se na kciju odev. sestog gola,stvarnonje bio sebican.Sto se ,slbasnog, Lyona tice,nije bio isti motiv Dinama koji nije imao niave sanse za ici dalje i Bazela koji je mogao itekako proci jer je imao pobjedu doma ,a i crveni karton Dinama...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije