Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 103
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Bundesliga

Hertha želi dovesti Srđana Lakića

srđan lakić
vfl-wolfsburg.de
09.05.2012.
u 14:26

Na kraju sezone vraća se u Wolfsburg, ali Felix Magath ne računa na njega pa je vrlo izvjesno da će ga na ljeto prodati

Povremeni hrvatski reprezentativac Srđan Lakić na ljeto će se naći na transfer-listi. Lakić je prije dvije sezone igrao za Kaiserslautern, u kojem je postigao 16 pogodaka, a odlične igre natjerale su Wolfsburg da ga dovede u svoje redove. No, Lakić se u vukovima nije snašao pa su ga poslali na posudbu u Hoffenheim. Na kraju sezone vraća se u Wolfsburg, ali Felix Magath ne računa na njega pa je vrlo izvjesno da će ga na ljeto prodati.

U njemačkim medijima sada su se pojavile priče da ga Hertha želi kupiti, ali samo ukoliko izbori ostanak u Bundesligi kroz dvije utakmice razigravanja s Fortunom Düsseldorf.

Ključne riječi

Komentara 1

AN
anaMsicjar
18:05 09.05.2012.

Hertha želi dovesti Srđana Lakića >>> Steta ....decko se potpuno izgubio

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije