Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 109
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BUNDESLIGA

Hertha šokirala u Dortmundu i pokvarila 104. rođendan Borussije

Borussia Dortmund
Foto: Reuters (Ilustracija)
1/4
21.12.2013.
u 17:31

Borussia je u Dortmundu slavila 104. rođendan, ali su ga igrači uprskali slavlje porazom od Herthe 1:2.

Bayer Leverkusen i Borussia Dortmund, prvi pratitelji Bayerna, nisu se proslavili u 17. kolu Bundeslige.

Nogometaši Bayera iz Leverkusena poraženi su drugo uzastopno kolo. Ovog puta 'apotekari' su izgubili na gostovanju kod Werdera 0:1. Jedini gol zabio je Garcia u 74. minuti.

Borussia je u Dortmundu slavila 104. rođendan, ali su ga igrači uprskali slavlje porazom od Herthe 1:2. Početak je za domaćine bio obećavajući. Naime, poveli su već u sedmoj minuti golom Reusa. Hertha je izjednačila u 23. minuti preko Ramosa, a za potpuni preokret su golom u 45. minuti pobrinuo Allagui.

Poraz pred vlastitim navijačima doživio je i HSV. Bolji od njih bio je Mainz 3:2. HSV je poveo golom Calhanoglua u 21. minuti. Gosti su golovima Okazakija i Müllera na početku nastavka okrenuli rezultat u svoju korist. U 79. minuti Van der Vaart je pogodio za 2:2, ali samo tri minute kasnije domaćini su ostali s igračem manje. Gosti su igrača više iskoristili i golom Okazakija u drugoj minuti sudačke nadoknade stigli do pobjede 3:2. Milan Badelj odigrao je cijelu utakmicu za domaćine.

Bundesliga, 17. kolo:

Braunschweig - Hoffenheim 1:0
Werder - Bayer 1:0
Dortmund - Hertha 1:2
Freiburg - Hannover 2:1
HSV - Mainz 2:3
Nürnberg - Schalke 0:0

Poredak: 1. Bayern 44 (-1), 2. Bayer 37, 3. Borussia D. 32, 4. Borussia M. 32 (-1), 5. Wolfsburg 29 (-1)...

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije