Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 115
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
FIFA DANAS O THIERRYJU

Henry očekuje simboličnu kaznu za igranje rukom

Henry
AFP
18.01.2010.
u 11:04

Disciplinski će odbor Međunarodne nogometne federacije (Fifa) danas raspravljati o famoznom slučaju igranja rukom Thierryja Henryja u kvalifikacijskom dvoboju za SP protiv Irske.

Francuzu ne prijeti suspenzija koja bi mogla ugroziti njegov nastup na Svjetskom prvenstvi jer ga Fifa nema na osnovu čega kazniti. Pretpostavlja se da će Barcelonin napadač biti simbolično opomenut.

S druge strane, Fifa će također simbolično nastojati kompenzirati štetu Ircima.

L'Equipe spominje da bi Irski nogometni savez mogao dobiti Trofej za fair play, a mogla bi se organizirati i prijateljska utakmica dviju reprezentacija kojom bi se Francuzi "ispričali" Ircima.

Henry je dvaput primirivao loptu rukom 18. prosinca u pariškom dvoboju Francuza i Iraca prije no što je asistirao Gallasu za izjednačenje na 1:1. Upravo je taj pogodak Francuze odveo na Svjetsko prvenstvo.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije