Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 61
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Belgijanci u strahu

Helikopteri nadziru Boyse u Bruxellesu

helikopter
Reuters
01.12.2009.
u 10:52

Dvoboj protiv zagrebačkog Dinama u 5. kolu Europa lige, u srijedu u 21.05 sati, belgijski je Anderlecht proglasio utakmicom visokog rizika.

Belgijanci su zbog toga odlučili pojačati osiguranje, tako da će u i oko stadiona cirkulirati najmanje 160 inspektora i 140 zaštitara, a u funkciji će biti i policijski helikopter iz kojeg će se nadzirati situacija.

- Utakmica Anderlecht - Dinamo je visoko rizična. Zato će klub, u dogovoru s policijom, učiniti sve što je u njegovoj moći da spriječi sve eventualne izgrede na i oko stadiona - rekao je direktor Constant Vanden Stock stadiona, Stephane Boillat.

Belgijski De Standaard podsjeća da su razlog "uzbune" zloglasni Dinamovi navijači koji su izazvali velike nerede u Temišvaru uoči utakmice 2. kola skupine A između Timişoare i hrvatskog prvaka.

Ajax i Anderlecht su uoči posljednjeg kola na čelu skupine A s osam bodova, Dinamo ima tri, a Timişoara bod manje.

Komentara 1

OB
-obrisani-
14:50 01.12.2009.

Pa šta ima helikopter da nadzire Bad Blue Boyse ? Pa to su sve čestiti razbijači i brutalnici. Kada ta horda razbija uvijek to urade onako plemenito i suptilno. helikopter je bez veze jer ti pošteni i čestiti momci če razbijati na tlu i podu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije