Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 145
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Čistka u Tottenhamu
Povratak na članak

Harry Redknapp prodaje sve napadače!

Tottenhamov menadžer Harry Redknapp izgubio je čini se strpljenje sa napadačima u klubu.

Komentari 5

DU
Deleted user
15:22 05.03.2011.

Mislim da nije pametno da proda Croucha.

VL
MA
Mamlaz
17:01 05.03.2011.

Je, a CR i Messi će potpisati za Anži. Njušim novinarskog kondora.

VL
PE
perocar
20:43 05.03.2011.

Neznam šta fali Pavljučenku, Defou i Crouchu, svi vrstni napadači. Čudan je ovaj Harry, kupuje igrače, da sjede na klupi ili se prodaju.

VL
JA
jadre
11:43 06.03.2011.

U Maksimiru poštuju zakon pa su jedini, za sada, uveli brojače na ulazima u stadion. Međutim, taj čin otkrio je poražavajuću činjenicu. Utakmicu protiv Slaven Belupa gledalo je točno 563 navijača s kupljenom ulaznicom. Ako im dodamo stotinjak koji su se smjestili u ložama, ukupna brojka gledatelja nije veća od sedam stotina. Preračunato u zakladu za veterane će “leći” dvadesetak tisuća kuna.

VL
Avatar neurazumljiv
neurazumljiv
14:41 06.03.2011.

Redknapp ocito voli kupo-prodaju, za sve ostalo sto je kupio ili misli kupiti (npr Robinsona, koji ne znam kako ce biti drugi golman pored Gomesa koji je jedan od najbojih u ligi), Micah RIchardsa (koji je dobar ali nepotran spursima pored obrane koje imaju), Pienara i slicnih ... napadaci su definitivno najtanji dio Spursa. Croucha bi valjalo zadrzati, uglavnom za ulazak s klupe, ali ove ostale bih i ja prodao. Defoe i Pavluchenko imaju jako duge blackoute, gdje nista ne naprave, pa se nekakav evanutalni gol, moze ubrojiti u kategoriju - i corava koka zrno ubode.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.