Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 144
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ŠRC MLADOST

Hanžekovićev memorijal dogodine 1. rujna

Blanka Vlašić
Renato Branđolica
20.11.2009.
u 21:40

Međunarodna atletska federacija (IAAF) je na sjednici svoga Vijeća u Monte Carlu donijela nekoliko odluka zanimljivih i za Hrvatsku.

Potvrđeni su tako datumi održavanja mitinga iz serije IAAF World Challenge, među koje spada i Zagreb. Radi se o drugoj kvalitativnoj razini mitinga, odmah iza onih koji su u novoformiranoj elitnoj Dijamantnoj ligi.

Tradicionalni Hanžekovićev memorijal iduće će se godine održati 1. rujna i zasad je posljednji u kalendaru, iako treba napomenuti da datum berlinskog mitinga još nije određen.

Dodajmo i da je potvrđena satnica Kontinentalnog kupa koji će se sljedeće godine, 4. i 5. rujna, održati u Splitu. Radi se o natjecanju kontinenata koje je naslijedilo dosadašnji Svjetski kup. Oba će dana program na Poljudu počinjati u 17 sati bacanjima kladiva, a ženski skok u vis s našom Blankom Vlašić na rasporedu je drugog dana natjecanja.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije