Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 149
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Hajdukov veznjak

Hamza Barry dogovara transfer u Beşiktaş

04.06.2020.
u 10:44

Gambijski reprezentativac produljio je ugovor samo za dva mjeseca kako bi u postpandemijskoj situaciji mogao odigrati utakmice Prve HNL do kraja sezone

Središnji vezni igrač Hajduka Hamza Barry (25) ovog je tjedna produljio ugovor s klubom iz Poljuda, ali postoji velika mogućnost da napusti Split već ovog ljeta.

Naime, gambijski reprezentativac produljio je ugovor samo za dva mjeseca kako bi u postpandemijskoj situaciji mogao odigrati utakmice Prve HNL do kraja sezone.

Tada bi, prema pisanju turskih medija, Barry trebao postati igrač Beşiktaşa i zamijeniti Atibu Hutchinsona. Turski portal Orta Cizgi, točnije novinar Murat Özen, tvrde da je Barry već sve dogovorio s Erdalom Torunoğullarıjem koji u upravi turskog kluba radi na transferima.

Poznata je činjenica da je strateg bijelih Igor Tudor jako cijenio Barryja pa je tako Gambijcu ovih mjeseci nuđeno produljenje ugovora na još dvije do tri godine, ali Hamza nakon ove sezone ne želi ostati u klubu.

U četiri godine u Hajduku Barry je upisao 129 nastupa.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije