Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 95
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Vettel drugi

Hamiltonu VN Španjolske, Räikkönen tješio uplakanog dječaka

Lewis Hamilton
Foto: Reuters/PIXSELL
1/5
14.05.2017.
u 16:32

Hamilton je do 55. pobjede u karijeri i druge ove sezone došao pretekavši u 44. krugu vodećeg Nijemca Sebastiana Vettela (Ferrari), koji je utrku završio drugi.

Britanac Lewis Hamilton u Mercedesu slavio je na F1 Velikoj nagradi Španjolske, pete utrke Svjetskog prvenstva vožene na stazi Catalunya pokraj Barcelone. Hamilton je do 55. pobjede u karijeri i druge ove sezone došao pretekavši u 44. krugu vodećeg Nijemca Sebastiana Vettela (Ferrari), koji je utrku završio drugi, dok je treći bio Australac Daniel Ricciardo (Red Bull).

Trećeplasirani u ukupnom poretku Finac Valtteri Bottas (Mercedes) odustao je zbog kvara na motoru, dok su se u prvom krugu sudarili i odustali Finac Kimi Räikkönen (Ferrari) i Nizozemac Max Verstappen (Red Bull).

Nakon sudara kamera je na tribini ulovila uplakanog dječaka u majici i kapi Ferrarija. Tužni dječak ubrzo je postao hit na internetu, a pred kraj utrke u društvu mjake upoznao se s Räikkönenom. Bio je oduševljen i sasvim sigurno je zaboravio ružan trenutak njegova junaka s početka utrke.

U ukupnom poretku vodi Vettel s 104 boda, a Hamilton sada ima samo šest bodova manje.

Sljedeća utrka je klasik F1 - VN Monaka 28. svibnja. 

Komentara 1

AU
austrougarskigeneral
19:16 14.05.2017.

mali je plakao veliki kimmijev fan,,utrka je bila odlična

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije