Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
neprimjereno se izrazio

Hamilton šokirao izjavom o Schumacheru: Sve se događa s razlogom

Lewis Hamilton
Foto: Reuters (Ilustracija)
13.03.2014.
u 21:54

- Ja uvijek volim reći kako se sve događa s razlogom. Ovo će pokazati kakav karakter i snagu ima Schumacher - izjavio je Hamilton.

Lewis Hamilton ponovno diže prašinu. I to ne kako bi najavio novu sezonu formule 1, već komentirajući tešku ozljedu Michaela Schumachera, koji od 29. prosinca leži u bolnici u Grenobleu u umjetnoj komi. Britanac je već bio na udaru zbog Schumachera jer je samo dva dana nakon njegove nesreće objavio fotografije sa skijanja.

Ovog puta šokirao je izjavom:

- Ja uvijek volim reći kako se sve događa s razlogom. Ovo će pokazati kakav karakter i snagu ima Schumacher.

Ipak, nakon toga je dao malo primjereniju izjavu o legendarnom Nijemcu.

- On je legenda formule 1, čovjek koji je postigao mnogo.

>> Navijači se žestoko obrušili na Hamiltona zbog ovih fotografija: 'Srami se'

Komentara 1

RA
ranko75
07:48 15.03.2014.

Ovisi sto je htio reci.Ako je htio reci da je Sumaher nesto skrivio pa mu je sudbina na ovaj nacin vratila,onda je to za osudu.Ako je htio reci da Bog uvijek zna sto i zbog cega radi, ali on to ne objasnjava uvijek nama,onda ga podrzavam.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije