Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Formula 1

Hamilton najbolji na treningu VN Kanade

Lewis Hamilton
Reuters
09.06.2012.
u 13:51

Na jučerašnjem treningu najbrži je bio Lewis Hamilton koji se na nedjeljnoj utrci nada prvoj pobjedi ove sezone

McLarenov vozač Lewis Hamilton imao je najbrže vrijeme na treningu VN Kanade u petak popodne te je zauzeo prvo mjesto ispred vozača Ferrarija Fernanda Alonsa koji je za njime kasnio 0.054 s. Na trećem mjestu našao se Alonsov timski kolega Felipe Massa.

Trenutni svjetski prvatk Sebastian Vettel zauzeo je četvrto mjesto, dok se pobjednik VN Monaca, Mark Webber, nije našao među 10 najboljih na jučerašnjem treningu.

Ako Hamilton pobijedi na utrci u nedjelju, to će biti njegova prva pobjeda ove sezone, a samim time postato bi sedmi različiti pobjednik ove sezone.

- Bit će napeto, ne samo na kvalifikacijama, nego i u utrci - izjavio je Hamilton nakon treninga.

Danas se održava i treći trening nakon kojega počinju kvalifikacije za nedjeljnu utrku koja počinje u 18:45.

Iako se sve čini spremno za sedmu utrku Svjetskog prvenstva F1, demonstracije studenata i ostalih nezadovoljnih porastom cijena školarina i drugih socijalnih problema ne prestaju.  Demonstracije su ove sezone često popratni sadržaj utrka Formule 1. Odvijale su se i za vrijeme VN Bahreina protiv totalitarnog režima te za vrijeme VN Španjolske zbog lošeg ekonomskog stanja u zemlji. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije