Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 9
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Formula 1

Hamilton: Bit će velika bitka s Red Bulllom

Lewis Hamilton
Reuters (Ilustracija)
31.03.2014.
u 15:40

- Nema sumnje da će između nas i Red Bulla biti velika bitka kada Renault riješi sve probleme. Mislim da ni Ferrari nije tako daleko - govori Hamilton.

Nova era formule 1 izrodila je i novu dominantnu momčad. Mercedes AMG Petronas se za sada pokazao kao uvjerljivo najbolja i najstabilnija momčad. Iako su Rosberg i Hamilton odnijeli sve što se moglo na prve dvije utrke, Britanac kaže kako moraju paziti na ostale konkurente, a posebno na Red Bull.

- Mislim da je trenutno glupo ikoga otpisati. Sebastian je bio strašno brz i stvarao je pritisak na Nicu. Gledajući njihov ritam, brzi su kao mi u zavojima i nešto su sporiji na pravcima. Nema sumnje da će između nas i Red Bulla biti velika bitka kada Renault riješi sve probleme. Imaju fantastičan auto. Gledao sam ih preko GPS-a, brzina kroz sve zavoje im je slična našoj. Mislim da ni Ferrari nije tako daleko.

Hamilton kaže kako moraju nastaviti pritiskati te da ima još mjesta za napredak:

- Nastavit ću motivirati tim da nastavimo dalje s napornim radom. Tu je nekoliko stvari koje možemo poboljšati, i siguran sam da svi ostali to rade. Auto je bio sjajan ovaj vikend i osjećam da smo izvukli sve iz njega.

Više pročitajte na www.gp1.hr.

>> Hamilton i Rosberg slavili u Kuala Lumpuru, Vettel na trećem mjestu

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije