Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 153
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PRVE MINUTE

Halilović debitirao za Barcelonu i pogodio vratnicu!

Alen Halilović
Foto: J.P. YAÑEZ/UESyndication/PIXSELL
15.01.2015.
u 23:26

Trener Luis Enrique Halilovića je u igru stavio od 62. minute umjesto Traorea tako da je dobio pola sata. Hrvatski veznjak se umalo upisao u strijelce, pogodio je vratnicu u 70. minuti.

Alen Halilović debitirao je za prvi sastav Barcelone. Hrvatski reprezentativac, koji je od dolaska iz Dinama nastupao za B sastav, odigrao je prve minute za udarnu momčad na gostovanju kod Elchea u Kupu kralja.

Barcelona je u uzvratnu utakmicu s osmine finala krenula s rezervnim sastavom budući da je u prvom susretu slavila s 5:0. Trener Luis Enrique Halilovića je u igru stavio od 62. minute umjesto Traorea tako da je dobio pola sata. Hrvatski veznjak se umalo upisao u strijelce, pogodio je vratnicu u 70. minuti.

Barcelona je na kraju slavila s uvjerljivih 4:0. Pogotke su zabili Mathieu (21.), Roberto (40.), Pedro iz jedanaesterca (43.) te Adriano (90.). Ivan Rakitić je bio na klupi, dok je u momčadi Elchea je Mario Pašalić igrao do 63. minute.

Barcelona će u četvrtfinalu Kupa kralja igrati protiv Atletico Madrida koji je s 4:2 ukupno izbacio Real.

Juventus zabio šest komada Veroni

Juventus je prošao u četvrtfinale talijanskog kupa nakon što je s visokih 6:1 svladao Veronu. Idući protivnik stare dame je Parma.

>> Atletico izbacio Real: Torres zabio u 1. i 46. minuti!

Komentara 5

DU
Deleted user
11:07 16.01.2015.

EUJanez. U Sloveniji na referendum s pitanjem trebaju li Bosanci ostati u Sloveniji 95% stanovništva odgovorilo - neka nas. Objavi sastav NK Maribor pa onda piši o igračima iz BIH koji radi promocije igraju za strance.

LA
laki13
08:12 16.01.2015.

Novi Messi u cetvrtom sastavu Barce usao na gotovu utakmicu i promasio gol !

Avatar Pravi Hrvat
Pravi Hrvat
08:36 16.01.2015.

Alen Halilović je veliki talenat i šteta da poput mnogih ostalih ne igra za domaču BIH repku nego radi promocije igra za strance.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije