Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 97
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'PITAM SE IMA LI SMISLA NASTAVITI'

Halilhodžić najavio mirovinu? 'Dinamo je najjači klub u ovom dijelu Europe, Hajduk se mora pomiriti s time!'

Bivši trener Dinama Vahid Halilhodžić postao novi izbornik Maroka
Chadi
12.09.2022.
u 21:26

U bogatoj karijeri vodio je četiri jake reprezentacije, otkaz mu je teško pao i razmišlja o prestanku...

Njegovo mišljenje se iznimno cijeni, bio je sjajan kao nogometaš, vrstan je i kao nogometni trener, ali nekako nema sreće s vođenjem reprezentacija. 

Vahidu Halilhodžiću opet je izmaknuo Mundijal, dobio je otkaz kao izbornik Maroka što ga je silno pogodilo i sad uživa u zasluženom odmoru. Prokomentirao je situaciju u Hajduku, odnosno smjenu trenera Dambrauskasa. 

- Jedno vrijeme se o njemu pričalo biranim riječima, a sad je odjednom odletio nakon par slabijih rezultata. Treneru treba dati bar tri-četiri godine. - rekao je Vaha za Index pa se osvrnuo na Dinamo:

- Dinamo nije najjači klub samo u Hrvatskoj, nego uopće u našem dijelu Europe. Postepeno je rastao i nakon vrlo loših rezultata u Ligi prvaka sada je kompetitivan i na toj razini. U ovom trenutku Hajduk se definitivno s time mora pomiriti. Borba za drugo mjesto je Hajdukova realnost. - zaključio je iskusni BiH trener.

Prekid suradnje u Maroku mu je teško pao, možda ode u mirovinu...

- Današnji nogomet je brutalan, u njemu nema respekta, to je postalo normalno, nešto što moraš prihvatiti kad se upuštaš u posao. Trenutno se još uvijek pitam ima li smisla nastavljati. - zaključio je Halilhodžić.

>> VIDEO: Senzacija na Maksimiru: Dinamo srušio Chelsea na otvaranju Lige prvaka!

 

Komentara 9

BL
Blatina19
05:31 13.09.2022.

Alien tvoj doseg su nestrucni komentari.

Avatar alien79
alien79
23:02 12.09.2022.

Hudfak je ovaj, i zašto je njegovo mišljenje važno?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije