Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PRIPREMA TUŽBU

Hakimijeva supruga predmet je ismijavanja na mrežama: 'Bio je nitko i ništa. Ja sam ga financirala'

Cannes The Innocent Premiere JR
Reynaud Julien/APS-Medias/ABACA/
04.05.2023.
u 12:30

Abouk ne odustaje od potraživanja svog novca nakon što se uskoro razvede s marokanskim nogometašem

Španjolska glumica Hiba Abouk (36) postala je predmet ismijavanja na društvenim mrežama nakon što ju je uskoro bivši suprug Achraf Hakimi (24) uspio nadmudriti i ostala je bez ijednog centa od bogatstva Marokanca. Hakmi je sav novac kojeg je zaradio tijekom karijere prenosio na majku Saidu, pa Hiba na taj način ostaje bez ičega.

Međutim, ona ne odustaje i želi svoj dio financijskog kolača zarađenog u braku koji je trajao od 2020. godine, a bit će razvrgnut zbog nevjere desnog braniča Paris Saint Germaina. Hiba Abouk nema namjeru da odustane od podjele imovine iako njen sada već bivši suprug Achraf Hakimi nema apsolutno ništa u svom vlasništvu, procijenjuje se da je ukupno zaradio oko 70 milijuna eura. 

On je mudro sav novac i imovinu prepisao na majku Saidu, pa nakon rastave braka Hiba ne može dobiti svoju zakonsku polovicu bogatstva. Španjolska glumica, koja s poznatim nogometašem ima dvoje djece, bijesna je zbog toga i odlučila je svoja prava tražiti sudskim putem. 

Njezini odvjetnici traže od zvijezde PSG-a 10 milijuna eura. Toliko novca Hakimi joj nema namjeru dati i njegova ponuda je bila svega dva milijuna eura. Glumica tužbu temelji na činjenici da je ona bila ta koja ga je financirala dok nije postao zvijezda. Također smatra da je ovo svijet prepun seksizma i da su njezine tvrdnje razlog ismijavanja na društvenim mrežama.

- Ovo je svijet prepun seksizma i ponižavanja žena. Kada smo započeli vezu on je bio nitko i ništa, nije zarađivao i ja sam bila puno poznatija od njega - poručila je Hiba, ali nije željela otkriti detalje rastave. 

- Dobra stvar je što više ništa ne utječe na mene. Želim biti diskretna kako bi obitelj mogla živjeti u miru. Imam povjerenja u pravdu i sve je na mojoj strani - uvjerena je Abouk. 

 

Ključne riječi

Komentara 1

ST
Stručnjak
13:53 04.05.2023.

Hahahhaha ona da je njega financirala 🤣

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije