Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 52
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ČEKA SE ODGOVOR
Povratak na članak

Hajduku ponuđen bivši engleski izbornik!

Tko će postati novi trener Hajduka još nije poznato, sve će biti puno jasnije sljedećih sati ili za koji dan.

Komentari 9

JA
javor11
12:46 06.09.2018.

Ovaj je Ćirin vršnjak. Izgleda da želi unovčiti do kraja ovo malo vremena što mu je ostalo.

VL
GE
genex
12:27 06.09.2018.

možete angažirati i mene.neću imati lošiji rezultat od bilo kojeg poznatog trenera.u čemu je kvaka? u igračima.od škarta se ne može napraviti dobra roba.

VL
ZA
zagi101
17:38 06.09.2018.

opet nebuloze s poljuda

VL
Avatar Največi hrvat u istoriji
Največi hrvat u istoriji
12:06 06.09.2018.

Nedaj se Hajduče i ostaješ zauvijek najvoljeniji klub bivše Juge jer si imao u sebi jugoslovenske srce, dušu i energiju.

VL
Avatar dzambo
dzambo
15:13 06.09.2018.

Ma dzabe je sve...da bi se vratila stara slava I rezultati u Europi Hajduku moze samo pomoc da uzmu gotove igrace kompletan tim za rezervama jedno 700-800 miliona Eura da budu konkurentni u Europi e toliko ''fali'' za pocetak da bi se nadomjestila ''rupa'' koju su prije oni pokrivali kad su imali pravila da igrac ne moze vanka prije 27-28 god. starosti….I et sad se vidi kolika j razlika za napraviti ekipu Hajduka iz '70-tih I '80-tih...danas da bi se to dostiglo namanje triba toliko miliona eura….Dalmacija je velika...svi vole Hajduka….pa skupite pare.....a sve druge kombinacije su ''nista'' I gubljenje vrimena od dovodjenja skupog trenera...trecerazrednih igraca, prodaja svojih igraca prerano I buzasto...sa takvim nacinom rezultati za Europu nece doc...a da nije tak do sad bi valjda neki klub sa ovih prostora nesto I napravio u Europi osim samo ''statiranja''...zeljeli ste Kapitalizam pa radite vec jednom ''kak je bog reka'' da triba u Kapitalizmu….a za I HNL e zato vam triba jedno 200-300 miliona Eura za kupit gotov tim I igrace da bi bili sigurni za iducih 10-tak god za titule prvaka al za Europu opet bi bilo isto...samo ''statiranje''...

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.