Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 81
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
FRANCO ZENNARO

Hajduku na probu došao mladi reprezentativac Belgije

Hajduk
Foto: Ozren Maršić
1/3
11.01.2015.
u 18:47

Zennaro u Split dolazi iz Standarda, no tamo se nije naigrao, klub iz Liegea ga je posljednje dvije godine slao na posudbe u Beveren i Fortunu Sittard.

Stigao je dvojac prinova na treninge Hajduka, napadač Christian Mijić (rođen 1991. godine) igrao je u njemačkim niželigašima, a Belgijac Franco Zennaro prošle sezone nosio je dres nizozemske Fortune Sittard.

Inače, Zennaro, rođen 1992. godine, bio je reprezentativac Belgije u mlađim kategorijama, igrač je Standarda iz Liegea, a igra na poziciji defenzivnog veznog.

Obojica će biti pod posebnom prismotrom trenera Igora Tudora i zadovolje li u narednom periodu možda i potpišu ugovore s Hajdukom. S treninga Hajduka igrači su poslali poruku podrške tragično nastradalom navijaču bijelih Pavi Hađiji. Igrači su stali na centar  Poljuda u obliku srca, a loptama je ispisano Pavo.

>> Bili se okreću Purgerima: Hajduk predstavio trojicu Zagrepčana

Komentara 1

Avatar neurazumljiv
neurazumljiv
23:46 11.01.2015.

ako je dobar proci ce ko modric

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije