Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Euforija bijelih se nastavlja

Pušnik: Ova igra neće me zapaliti, pa mi smo još lošiji od Rijeke...

Hajduk - Istra
Foto: Petar Glebov/PIXSELL
1/10
07.08.2016.
u 23:35

Sjajna hajdukova večer dobra je najava za derbi s Dinamom u srijedu

vo je vrijeme kada Marijan Pušnik sve što dotakne pretvara u zlato. U dvoboju protiv Istre poslao je drugu momčad, od prvotimaca koji su u četvrtak startali protiv ukrajinske Oleksandrije na travnjaku su bili tek Kalinić i Kožulj. Ali, rizik mu je upalio, Hajduk je upisao pobjedu 4:0 (1:0).

Ustvari, Pušnik je napravio dupli posao, osvojio je tri boda, a uspio je za derbi s Dinamom odmoriti glavne igrače Vlašića, Sušića, Milića, Nižića, Ćosića, Jeffersona...

Igrale rezerve

U prvom dijelu Hajduk se mučio s tvrdo posloženom Istrom, do vodstva je došao zahvaljujući jedanaestercu nakon što je Jurkić srušio Tudora. Bilo je to u 43. minuti, a siguran realizator bio je Franck Ohandza. Sve dvojbe oko pobjednika riješio je Ante Erceg u 60. minuti nakon odlične asistencije Španjolca Maganta, a pravo remek djelo bio je pogodak Tudora u 69. minuti za 3:0.

Said je ubacio, a Tudor petom svladao Ivešu. Za totalni potop Istre pobrinuo se Žižić autogolom u 78. minuti. Hajduk je ostvario šestu pobjedu zaredom, u prvenstvu ima stopostotni učinak i pun samopouzdanja čeka Dinamo, posljednjih desetak minuta navijanje je bilo usmjereno prema derbiju.

- Trebalo nam je malo vremena, ova momčad možda je igrala koji put zajedno na treningu. To što sam poslao ovu momčad nema veze s hrabrošću, igramo u teškom ritmu. Znao sam da to može biti mač s dvije oštrice, sada sam dobio slatke brige, imam više kandidata za slijedeće utakmice. Nisam euforičan uoči Dinama, želim ostati čvrsto na zemlji, neću se zapaliti kao šibica. Dinamo je favorit, Rijeka je još uvijek bolja momčad od nas - rekao je Pušnik.

Istra je sada 27 utakmica zaredom bez pobjede.

Inače, na stadionu nije bilo “veselog” Ukrajinca Artema Radčenka. Pijan kao rijetko tko, u 6.30 ujutro izazvao je prometnu nesreću u centru Splita. Navodno je Radčenku izmjereno rekorndnih 3,3 promila, a sudario se s autobusom. Završio je na hitnoj pomoći, ali bez ozbiljnijih posljedica.

Bez tolerancije

Već dugo u Poljudu pokušavaju raskinuti ugovor sa skupim Radčenkom, koji ih stoji više od deset tisuća eura mjesečno, ali Artemu je bilo lijepo u Splitu i nije želio nigdje. Svako malo je objavljivao foto uspomene sa splitskih plaža, često je bio na Braču i Hvaru, uživao je i pio. Radčenko je bio jedan od promašaja bvišeg sportskog direktora Gorana Vučevića.

- Klub će bez ikakve milosti najoštrije reagirati prema disciplinskom pravilniku. Nulta nam je tolerancije za takve radnje i Artema čeka najteža moguća dispciplinska mjera. - obznanio je službeni Hajduk.
U prijevodu, Radčenku će biti raskinut ugovor na njegovu štetu.

>>Kekova družina izgubila prve prvenstvene bodove u novoj sezoni

Tablice vam donosi SofaScore - rezultati uživo

Komentara 21

ZD
Zdravkecmali
00:01 08.08.2016.

Ozrene ni slova o sucima? A da o tome se Pise samo kad je hajduk oštećen. I tada se to zove krađa.

Avatar peet
peet
08:19 08.08.2016.

Prvi gol, ruka malog Tudora ko kuća.... Drugi gol zaleđe.... Euforija? ? ? ?

LI
Lisabon
09:17 08.08.2016.

Kad bi kojim slucajem sudac dosudio penal nakon igranjarukom igraca koji je nakon tog poteza srusen i priznao gol nakon zaledja,Dinamu,izbio bi gradjanski rat.Vjerojatno bi nas hajduk uputio protestno pismo UEFI,a novinarcici tipa O.Marsic,pisali bi feljtone.Ovako,ni spomena.Ali da se zapamti.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije