Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 90
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VJEČNI DERBI

Hajduk u derbiju nije osvojio samo bod. Sada imaju prednost koja bi mogla odlučiti o naslovu prvaka

Dinamo i Hajduk sastali su se u 19.kolu HNL-a
Foto: Marko Lukunic/PIXSELL
1/50
17.12.2023.
u 19:45

Kraj sezone je još daleko, ali vrijedi naglasiti da je Hajduk remijem u Zagrebu praktički osvojio dva, a ne samo jedan bod. Naime, zahvaljujući dvjema pobjedama i jučerašnjim remijem, Hajduk će na kraju lige sada sigurno imati bolji međusobni omjer s Dinamom

Derbijem u Maksimiru, u kojem su Dinamo i Hajduk odigrali 0:0, kompletirano je 19. kolo, a s njim i prvi dio sezone u SuperSport HNL-u. Pred nogometašima klubova koji se natječu u hrvatskom prvenstvu sad je dulja pauza, koja će trajati gotovo do kraja siječnja, kada slijedi nastavak prvenstva.

Liga će biti nastavljena susretima 20. kola, koji su na rasporedu od 27. siječnja. Vodeći Hajduk otvorit će ga derbijem protiv Rijeke, Dinamo će na gostovanje u Pulu, a Osijek u Zagreb kod Rudeša, najslabije momčadi prvenstva. Ipak, prije tih utakmica, bit će odigrane i neke zaostale.

GALERIJA Dinamo i Hajduk bez pogodaka na Maksimiru! VAR poništio gol Dinama

Dinamo i Hajduk sastali su se u 19.kolu HNL-a
1/50

Četiri dana ranije Dinamo će gostovati kod Lokomotive u zaostalom susretu 4. kola, dok će neodigrani susret istog kola 24. siječnja odigrati Gorica i Rijeka.

VEZANI ČLANCI:

Kraj sezone je još daleko, ali vrijedi naglasiti da je Hajduk remijem u Zagrebu praktički osvojio dva, a ne samo jedan bod. Naime, zahvaljujući dvjema pobjedama i jučerašnjim remijem, Hajduk će na kraju lige sada sigurno imati bolji međusobni omjer s Dinamom, pa će bijeli biti prvaci budu li bodovno poravnati nakon posljednjeg kola.

VIDEO Navijači se okupljaju na Maksimiru, zadnje karte u prodaji

Komentara 4

BI
billynik
20:25 17.12.2023.

Koji sanjar?

Avatar narozi
narozi
20:47 17.12.2023.

bruka nogometa, samo jedan udarac na go u 92 minuti a bilo 60 faula.

PR
prajdali100
20:35 17.12.2023.

A što nam napriča !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije