Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 137
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pobjeda 1:0

Hajduk se pobjedom protiv Osijeka oprostio od splitske publike

Hajduk - Osijek (1)
Ivana Ivanović/Pixsell
17.05.2013.
u 19:51

Hajduk je poveo u 15. minuti, Caktaš je uposlio Maglicu, a Hajdukov napadač spretno je zatresao mrežu Mikulića

Igoru Tudoru Osijek je došao kao odlična provjera uoči uzvrata finala kupa protiv Lokomotive. Gosti su igrali u istom sustavu kao momčad Tomislava Ivkovića, a Hajduk ih je potpuno nadigrao. Bilo je lijepih akcija, opasnih udaraca, prigoda, posebno u prvom dijelu, ali i "talijanske" strpljivosti u igri.

Hajduk je poveo u 15. minuti, Caktaš je uposlio Maglicu, a Hajdukov napadač spretno je zatresao mrežu Mikulića. Uvijek je tako, tko će kome, ako neće svoj svoje, Maglica je na početku sezone u Poljud stigao baš iz Osijeka. Gosti su ostavili vrlo blijed dojam, Miroslav Žitnjak na klupi je zamijenio Stanka Mršića, ali nije bilo nekih bitnih pomaka u igri Osijeka. Od svih gostiju u Poljudu ove sezone ostavili su najlošiji dojam. Da nije bilo Kvržićeva udarca u vanjsku stranu vratnice, ne bi se moglo ništa napisati o Osijekovu napadačkom učinku u prvom poluvremenu.

Inače, Tudor je izvan momčadi ostavio kapetana Marija Maloču, želi ga spremnog za Lokomotivu, u startnoj postavi nije se našao ni Danijel Stojanović, koji bi u prijelaznom roku mogao prema Portugalu. Za njegove usluge zanima se Belenenses, koji se vraća u prvu ligu.

U nastavku prvu prigodu imao je Osijek, Glavaš je bio metar u zaleđu, ali suci su ga pustili, no Kalinić je obranio njegov udarac u 47. minuti. Dvije minute poslije Maglica je bio opasan, Smoje je blokirao pogodak. Tudor je minute dao i dvojici debitanata, s klupe su ušli juniori Ivan Jakov Džoni i Miro Kovačić.

Bila je ovo posljednja Hajdukova utakmica pred splitskom publikom u ovoj sezoni.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije