Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 120
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
HRVATSKI KUP

Hajduk protiv Vinogradara riješio prolaz u polufinale nakon prvih 90 minuta

Hajduk - Vinogradar
Foto: Goran Jakus/PIXSELL
1/13
11.02.2015.
u 16:50

Ovo je ujedno i prvi put da je Hajduk slavio nakon 90 minuta, posljednja dva puta pobijedio je nakon produžetaka. Zato se ništa nije prepuštalo slučaju i s 3:0 Splićani će lako u uzvrat.

Hajduk je u Mladini protiv Vinogradar već u prvom susretu četvrtfinala Kupa riješio pitanje prolaska u polufinale jer slavlje od 3:0 teško će drugoligaš nadoknaditi u Splitu!

Bijeli ništa nisu željeli prepustiti slučaju i krenuli su žestoko na inferiornijeg suparnika. Činjenica da su službeno još uvijek bez trenera nije im smetala jer Hari Vukas ih je motivirao i posložio momčad kako treba. Pomogla je i podrška Torcide, koja je nagrdila nogometni dan sukobom s BBB na autocesti A1 pokraj Karlovca u smjeru Zagreba.

Ali nije Vinogradar pokleknuo odmah, borili su se žestoko i 31 minuta je trebala Hajduku da zabije prvi pogodak na tvrdom terenu i po hladnom vremenu. Zabio je Kouassi i potom se sve otvorilo. Domaćin se više nije mogao isključivo braniti već su morali i razmišljati ofenzivnije.

Foto: Goran Jakus/PIXSELL

Osvetilo im se to i prepune tribine u Mladini, gdje je bilo pravo nogometno slavlje, shvaćale su polako da je lijepoj priči došao kraj. U samo tri minute Maglica je postavio konačnih 3:0 i to je bilo to. Prvo u 67., a zaim i u 70. minuti.

Ujedno, ovo je prvi put da se Hajduk neće provući protiv Vinogradara jer 2004. je bilo u Mladini 4:2, ali tek nakon produžetaka jer je u regularnom dijelu 1/16 finala bilo 2:2. Potom je 2013. bilo 3:1, ali ponovno nakon produžetaka jer je u regularnom dijelu, ovaj put osmine finala, bilo 1:1.

>> Hajduk u Mladini, Hari Vukas kaže: Oni su motivirani, ali mi smo favoriti

Komentara 1

Avatar bijelizagrebgrad
bijelizagrebgrad
21:02 11.02.2015.

Pa evo ja ću komentirati kad baš nitko neće. A moj komentar je da je imajući u vidu psihički profil komentatora sasvim očekivano da ovu pobjedu Hajduka nitko neće komentirati. HŽV!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije