Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 197
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ŠOK NA POLJUDU

Gorica slomila Hajduk, Kopićeva trenerska stolica uzdrmana

Gorica slomila Hajduk, Kopićeva trenerska stolica uzdrmana
Foto: Ivo Čagalj/Pixsell
19.08.2018. u 22:55

Gorica je u Splitu priredila veliko iznenađenje. U 4. kolu Prve HNL momčad Sergeja Jakirovića je na Poljudu pobijedila Hajduk s 2:0.

Bijeli su utakmicu završili s igračem manje. Na početku sudačke nadoknade Said je dobio crveni karton nakon što je glavom udario vratara Kahlinu.

Hajduk
1/10

Pobjednik je odlučen već u prvom poluvremenu kada su strijelci za goste bili Miya (27.) i Zwolinski (41.) iz jedanaesterca.

U nastavku je trener Kopić u igru uveo Gyurcsa, Jurića i Šegu, pa je Hajduk postao nešto opasniji. Gyurcso i Jurić umjesto u mrežu gađali su vratnice, a prijetila je i Gorica. Atiemwen je pogodio vratnicu, kao i Čagalj koji je zamalo zabio autogol.

Obje su momčadi imale još po nekoliko dobrih prilika, ali se rezultat više nije mijenjao. Ovim je porazom trenerska stolica Željka Kopića ozbiljno uzdrmana. Hajduk nakon prva četiri kola ima samo dva boda, dok je Gorica peta s četiri boda.

U ranije odigranom susretu Rudeš je na Rujevici bio domaćin Rijeci. Kekova momčad je pobijedila s 2:1.

Poredak: Rijeka, Lokomotiva i Dinamo po 10 bodova, Osijek 9, Gorica 4, Inter 3, Slaven i Hajduk po 2, Rudeš i Istra po 1.

>> Pogledajte transfere hrvatskih nogometaša

Komentara 108

Avatar Pravedni tetrijeb
Pravedni tetrijeb
21:29 19.08.2018.

ha ha ha..... Gorica vodi..... opet Mamić, Šuker, HNS, Modrić.... ne znam više tko sve nije kriv... kmeeee...kmeeee… ukralo...pokralo.....

Avatar Nevolimzadruzniklubic
Nevolimzadruzniklubic
21:45 19.08.2018.

Dabogda sve izgubili

SH
SAMOSTALNA HRVATSKA
22:00 19.08.2018.

Evo nas starih Torcidaša sa istoka ostali u kafiću i guštamo . Navijamo bar za još dva gola u nastavku a onda raspust ZADRUGE , SVASTIČARA I NJIHOVOG AJDUKA . Probit ćemo nogon sve i trenera i trenere iz omladinske škole . Dolazi Štimac za direktora i Tudor trener za početak . Torcida opet hrvatska a na ljeto eto i privatnog kapitala al to je mala tajna . Ha ha ha dolazi kraj bagri orijunaškoj manjini koja je zarobila veliki klub . HŽV.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije