Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 99
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SPEKTAKL SE BLIŽI

Hajduk pojačao mjere sigurnosti: U 20.10 zatvara se stadion

\'19.08.2010., Split - Na stadionu Poljud odigrana je nogometna utakmica 4. pretkola Europske lige izmedju HNK Hajduk i Unirea Urziceni.  Photo: Ivana Ivanovic/PIXSELL\'
Ivana Ivanovic/PIXSELL
23.07.2011.
u 12:54

U Poljudu ništa ne žele prepustiti slučaju pa su mjere osiguranja uoči večerašnje utakmice s Barcelonom dodatno pojačane. Prenosimo obavijest s njihove internetske stranice.

''Zbog velikog broja posjetitelja, za utakmicu Hajduk - Barcelona planirane su dodatne mjere osiguranja na cijelom području Poljuda.

HNK Hajduk moli vlasnike ulaznica da planiraju raniji dolazak jer će u 20:10 svi ulazi na stadion biti zatvoreni. Nakon 20:10 h neće biti omogućen ulaz nikome - ni akreditiranim novinarima ni gledateljima sa kupljenom kartom.


Stroge kontrole kroz dva sigurnosna prstena bit će na snazi i prilikom provjere ulaznica. Nakon prve kontrole elektronskim čitačima na glavnom ulazu, svaki posjetitelj stadiona bit će obvezan dati kartu na uvid i pri ulasku na tribine.


Također, molimo sve naše navijače za razumijevanje što za ovu utakmicu neće biti omogućen besplatan ulaz za djecu (bez obzira na dob djeteta). Kako bi udovoljili dodatnim sigurnosnim mjerama, s jednom kartom za utakmicu mjestu na tribini će moći pristupiti samo jedna osoba.


Zahvaljujemo svim našim posjetiteljima i vjernim navijačima na poštivanju navedenih uputa, te se unaprijed ispričavamo za eventualne neugodnosti prouzročene nepoštivanjem istih.''

Ključne riječi

Komentara 2

DH
dalibor.hren
15:30 23.07.2011.

Nakon 20,10 na stadion mogu samo pirotehničari. (misle da nose olimpijske baklje)

DH
dalibor.hren
08:12 24.07.2011.

Pišite minuse jer pirotehnike nije bilo:::

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije