Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 121
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SLAVLJE U KOPRIVNICI

Hajduk pobjedom završio prvenstvo, Futacs zabio još dva gola

28.08.2016., stadion u Kranjcevicevoj ulici, Zagreb - MAXtv 1. HNL, 07. kolo, NK Lokomotiva - HNK Hajduk. Marko Futacs, Toma Basic. Photo: Sanjin Strukic/PIXSELL
Foto: Sanjin Strukić/PIXSELL
26.05.2017.
u 19:51

Hajduk će s trećeg mjesta igrati drugo pretkolo Europske lige.

Hajduk je pobjedom završio ovu sezonu HNL-a i potvrdio treće mjesto. Bijeli su u Koprivnici nadigrali Slaven Belupo s 2:1.

Oba gola za Hajduk zabio je Futacs. Prvoga je postigao u osmoj minuti, a drugog u 25. iz jedanaesterca kojega je sam izborio.

Mađarski strijelac vodeći je napadač lige, a sada je na 18 golova. Iza njega su Andrijašević (Rijeka) i Hodžić (Dinamo) koji su postigli po 15 pogodaka, dok Ejupi (Osijek) i Soudani (Dinamo) imaju po 14.

Konačni rezultat postavio je Međimorec u 76. minuti.

Hajduk će s trećeg mjesta igrati drugo pretkolo Europske lige, dok je Slaven Belupo trenutno na šestom mjestu.

Komentara 5

JU
Jure7
20:48 26.05.2017.

Dogodine prvaci!!!! HŽV

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije