Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 61
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
briljantna pobjeda

Hajduk otišao kući, Milano još u šoku: Osramotili su nas

'19.07.2012., Poljud, Split - Europska liga, 2. pretkolo, Hajduk - Skonto. Ante Vukusic slavi postignuti pogodak.  Photo: Ivana Ivanovic/PIXSELL'
'Ivana Ivanovic/PIXSELL'
10.08.2012.
u 09:54

Trener Milana Andrea Stramaccioni teško je spavao nakon poraza 0:2 kod kuće od splitskog Hajduka...

Iako je Inter na kraju prošao u finalne kvalifikacije za Europsku ligu zahvaljujući rezultatu (3:0) iz prve utakmice, šokirao ih je poraz koji su im nanijeli Ante Vukušić i Ivan Vuković.

– Nećemo sad od ovog poraza raditi veliku priču. Prolazak u sljedeći krug bio je glavna stvar, a očito imamo stvari na kojima trebamo raditi – kazao je Stramaccioni.

U nezgodnom trenutku stigla mu je utakmica, upravo nakon teških priprema, kada momčad još nije sasvim uigrana. No, Hajduk je iskoristio šansu, treniraju već dugo, počelo je prvenstvo i forma im i te kako raste.

– Znate, nemam dovoljan broj pravih igrača. Trebam veznjaka, to se vidi iz aviona. Ove godine počinjemo ispočetka, a predsjednik želi da izgradimo veliki Inter – dodao je Stramaccioni.

To je njegov stav, a stav talijanskih medija nije bio tako pomirljiv. Sramota, šok, riječi su koje se vrte u tamošnjem tisku.

"Hajduk je osramotio Inter na njegovu stadionu, preplašio trenera i umalo ih izbacio iz Europe već na početku kolovoza", piše talijanski Calcio.

Dodajmo da je Vukušić imao dvije sjajne prilike, jednu na samom počeku, drugu nešto kasnije, kada je Hajduk mogao izboriti produžetke.

"Na kraju, Inter je imao čak i sreće", navode talijanski mediji.

Ključne riječi

Komentara 23

IS
istima
10:15 10.08.2012.

Bravo za Hajduk....... ipak ste se odužili svojoj fenomenalnoj publici. Tako se bori za svoj klub. Nikad nisam bio Hajdukovac, no sinoć sam uživao gledajući vašu izvedbu !

GA
gafe
10:38 10.08.2012.

tommma ako su igraci Intera pustili Hajduk radi kladionica onda su nevjerovatno glubi ili bahati jel su mogli na kraju popusit do kraja da je Vukusic u 80. minuti ono zabio. Cestitke Hajduku od srca jer su odigrali pravu musku utakmicu. Ono sto sam jucer vidio od Slavena i Hajduka je super i nama netreba biti strah za nasi nogomet, ima buducnosti!

TO
tommma
10:09 10.08.2012.

hajduče zahvali kladionicama na pobjedi....!!!! Sve su to igre veliki kladionica i veliki klubovagre veliki kladionica i veliki klubova

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije