Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 131
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
U bivši Bjeličin klub

Hajduk ostao bez stopera, odlazi u Serie A

Ardian Ismajli
Foto: Goran Stanzl/Pixsell
14.09.2020.
u 18:50

Za Hajduk je Ismajli ukupno odigrao 93 službene utakmice u kojima je postigao dva pogotka

Albanski nogometaš Ardian Ismajli (23) napustio je redove Hajduka i karijeru će nastaviti u novom talijanskom prvoligašu Speziji.

Dosadašnji stoper Hajduka je za novi klub potpisao ugovor na tri godine, a prema pisanju talijanskih medija Splićanima će pripasti dva milijuna eura odštete.

Za Hajduk je Ismajli ukupno odigrao 93 službene utakmice u kojima je postigao dva pogotka, od čega se 82 puta našao u početnom sastavu.

Debitirao je kod trenera Damira Burića u svibnju 2016. godine u gostujućoj pobjedi protiv Zagreba. Posljednji nastup imao je protiv Slaven Belupa.

- Ismi zahvaljujemo na svemu što je pružio u bijelom dresu i želimo mu puno sreće i uspjeha u daljnoj karijeri - poručili su iz Hajduka.

Ismajli je rođen na Kosovu, igrao je i za kosovsku U-21 reprezentaciju, no u studenom 2018. je debitirao za seniorsku reprezentaciju Albanije u čijem dresu je do sada odigrao 11 puta.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije