Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SLIJEVAJU SE MILIJUNI

Hajduk objavio za HNL nestvarne brojke: Evo koliko Livajinih dresova se prodalo ove godine!

Zagreb: Utakmica četvrfinala kupa između Lokomotive i Hajduka
Foto: Luka Stanzl/PIXSELL
1/3
10.12.2021.
u 19:28

Možda Hajduk nije prvak od 2005., ali u smislu marketinga i prihoda koje omogućava, svakako je najbolji u Hrvatskoj iz godine u godinu.

Marko Livaja najveća je zvijezda Hajduka i ponajveća zvijezda Prve HNL, no status kakav ima u Splitu, nema nijedan nogometaš lige u gradovima gdje se navija za klubove u kojima igraju. Vidi se to i po prodanim dresovima...

Naime, kad je Livaja odlučio ovog ljeta ostati u Hajduku, odmah je iz zahvalnosti krenula masovna kupovina njegovih dresova. Cijena od 529 kuna zainteresiranima nije pritom smetala.

Zagreb: Utakmica četvrfinala kupa između Lokomotive i Hajduka
1/6

Iako brojke prodaje dresova nisu na razini najvećih europskih i svjetskih klubova, rekordne su za hrvatske pojmove. Ukupno, ove godine Hajduk je prodao 12.000 dresova, od čega čak 3000 Livajnijih. Znači, četvrtina svih dresova prodala se zahvaljujući njemu.

Prihodi su to veći od šest milijuna kuna i ne mogu se zanemariti jer stižu direktno od navijača, ne od europskih klupskih natjecanja, ne od sponzora... nego ljudi koji su uvijek uz klub, neovisno o njegovim rezultatima.

Možda Hajduk nije prvak od 2005., ali u smislu marketinga i prihoda koje omogućava, svakako je najbolji u Hrvatskoj iz godine u godinu.

Ključne riječi

Komentara 9

MO
modovisisajteMaraschino
19:53 10.12.2021.

6348000 kn da budemo točniji iznosi prihod od prodaje, ali zarada je upola manja kada se naravno plati PDV i naravno troškovi izrade

DU
Deleted user
20:13 10.12.2021.

Za drugo mjesto 550000 eur i za plasman u osamnaestinu finala EU lige još 550000 eur a ukupna zarada ove god. za igranje u Europi 16000000 eur a moji bili tiće slave prodaju dresova. 😇😇😇👏👏👏🥂🥂

RA
R.adioT.elevizijaL.jestve
19:32 10.12.2021.

Da nema Livo jaje zadruga bi bila gora od Istre, niste napisali koliko jogurta s likom Mirte je prodano

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije