Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 127
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ŠIBENIK ĆE ČEKATI

Hajduk igra u nedjelju, ponovno odgođena suspenzija

Hajduk  (1)
Ivana Ivanović, Ivo Čagalj / Pixsell
20.07.2012.
u 16:01

Hajduk neće Šibeniku platiti tih 4,5 milijuna kuna na ime slučaja Rukavina, ali dobit će deset dana

Hajduk u Pulu putuje autobusom, ali najvažnija je vijest da putuje. Još je pod suspenzijom, no kako stvari stoje, Šibenik je pristao na odgodu suspenzije od deset dana.

– Obavili smo neke razgovore, čekamo da se Hajduk javi. Nećemo se dogovarati na neviđeno. Mi nismo sporni, sve je na Hajduku – kaže prvi čovjek Šibenika Goran Pauk.

A direktor Marko Karadžole želi da se slučaj riješi.

– Ne želimo mi biti ti koji će stopirati Hajduk – rekao je Karadžole.

Hajduk neće Šibeniku platiti tih 4,5 milijuna kuna na ime slučaja Rukavina, ali dobit će deset dana. U međuvremenu će novi predsjednik Marin Brbić pokušati riješiti kredit, a čekat će se što će Grad napraviti s izglasanih 7,2 milijuna kuna posudbe Hajduku.

Ključne riječi

Komentara 1

VO
vojvo
07:33 21.07.2012.

može šibenik dati odgodu , ali kaj je sa poreznom koliko je bilo priče radi se o 2,5 milona kuna , ako če mafija prisiliti šibenik na odgodu , ali državu neče tako če ipak doči zasluženi stečaj tog mafijaškog kluba

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije