Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 88
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KOMPLIMENTI

Haaland fasciniran Gvardiolom: Joško je veličanstven i jedva čekam da se sprijateljimo

Premier League - Burnley v Manchester City
Scott Heppell/REUTERS
13.08.2023.
u 16:17

Norveško čudo od nogometaša jako je zadovoljan s novim pojačanjem engleskog prvaka

Joško Gvardiol dočekao je svoj debi za Manchester City, odigrao je posljednjih 11 minuta u pobjedi nad Burnleyem od 3:0, a ubrzo je osvojio navijače građane koji mu predviđaju blistavu budućnost. Već su ga prozvali Rolls Royceom, draguljem te vrhunskim pojačanjem za budućnost. 

Podsjetimo, City je Gvardiola platio 90 milijuna eura pa je tako vatreni postao najskuplji branič u povijesti, Guardiola ga iznimno cijeni te zasigurno ima velike planove s bivšim dinamovcem. Erling Haaland zabio je dva pogotka u pobjedi aktualnog prvaka Engleske, a nakon utakmice imao je komplimente na račun Gvardiola. 

- Gvardiol je veličanstven. Naravno, riječ je o velikom pojačanju i igraču koji nam donosi jako puno kvalitete. Mlad je, tako da će City uživati u puno njegovih sjajnih godina u našem klubu. Mi u momčadi jedva čekamo sprijateljiti se s njim i uklopiti u ekipu - izjavio je norveški fenomen. 

VEZANI ČLANCI:

Haaland i Gvardiol već su imali dva okršaja početkom godine u Ligi prvaka, napadač Citya utrpao je pet komada Leipzigu na Etihadu u osmini finala Lige prvaka u pobjedi od čak 7:0. 

Komentara 1

UM
umrojuce
08:27 14.08.2023.

Milijuni spajaju ljude , sto je je

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije