Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Težak udarac

Hrvatski suparnik na SP-u u Rusiji našao se u problemima

12.11.2016., stadion Maksimir, Zagreb - Kvalifikacijska utakmica za odlazak na Svjetsko prvenstvo koje ce se odrzati 2018. godine u Rusiji, skupina I, 4. kolo, Hrvatska - Island. Gylfi Sigurdsson, Luka Modric. Photo: Goran Stanzl/PIXSELL
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
1/5
12.03.2018.
u 16:11

Sigurdsson je ozlijedio ligamente koljena, no tek nakon specijalističkog pregleda bit će poznato vrijeme oporavka

Vezni igrač islandske nogometne reprezentacije i engleskog premierligaša Evertona Gylfi Sigurdsson (28) ozlijedio je koljeno u ligaškom ogledu protiv Brightona i njegov nastup na svjetskom prvenstvu, gdje će Island igrati u skupini s Hrvatskom, je pod znakom pitanja.

 Sigurdsson je ozlijedio ligamente koljena, no tek nakon specijalističkog pregleda bit će poznato vrijeme oporavka.

12.11.2016., stadion Maksimir, Zagreb - Kvalifikacijska utakmica za odlazak na Svjetsko prvenstvo koje ce se odrzati 2018. godine u Rusiji, skupina I, 4. kolo, Hrvatska - Island. Gylfi Sigurdsson, Luka Modric. Photo: Goran Stanzl/PIXSELL
1/5

U klubu i reprezentaciji za sada šute, međutim oglasio se njegov brat Olafur Mar Sigurdsson koji strahuje kako bi se oporavak mogao odužiti.

- Sve će biti jasnije nakon pregleda, ali bojim se - poručio je  Olafur Mar Sigurdsson.

Sigurdsson je u Everton stigao u kolovozu 2017. godine iz Swansea Cityja za 45 milijuna eura postavši najskuplji igrač "Toffeesa". Za reprezentaciju je odigrao 55 utakmica i postigao 18 golova.

Islandska reprezentacija prvu utakmicu na SP-u u Rusiji igra 16. lipnja protiv Argentine, dok će protiv Hrvatske igrati u posljednjem kolu D skupine, 26. lipnja u Rostovu na Donu.

Komentara 5

JU
Juto
13:40 13.03.2018.

Trebaju imati 10 Sigurdssona, dat im pet komada a ne čekat da se neko ozljedi. To oni žele i nama. Neka sretniji spretniji bolji i onaj koji se trudi pobjedi, a ne gradit uspjeh na tuđoj nevolji

Avatar ciciban
ciciban
22:58 12.03.2018.

I opet ih nemozemo dobti, razbit ce nas ko I u kvalifikacijama...

DU
Deleted user
19:11 12.03.2018.

Ne znaš šta je gore lakat ili koleno?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije