Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 118
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROBLEMI U MANCHESTERU

Gvardiol nakon ludog derbija: 'Razočaran sam. Moramo popraviti nešto'

Premier League - Manchester City v Tottenham Hotspur
Foto: Carl Recine/REUTERS
1/4
05.12.2023.
u 10:17

"Zaslužili smo pobjedu. Mogli smo do nje, imali smo sjajne šanse u prvom poluvremenu. Ispalo je tako kako je ispalo", rekao je Joško Gvardiol nakon remija s Tottenhamom i pada na treće mjesto ljestvice engleskog prvenstva

Aktualni prvaci Europe i Engleske zapali su u blagu rezultatsku krizu i trenutno se nalaze na trećem mjestu Premier lige s bodom manje od Liverpoola i tri boda manje od prvoplasiranog Arsenala. U posljednje tri utakmice odigrali su tri remija, a posljednji je bio u 14. kolu protiv Tottenhama (3:3).

Slabija je bila i izvedba u Ligi prvaka protiv Leipziga. U teškoj utakmici su tek tijekom drugoga dijela izborili preokret za konačnih 3:2, a svoju prvu asistenciju u dresu 'građana' upisao je najskuplji branič u povijesti nogometa i hrvatski reprezentativac, Joško Gvardiol. Nakon utakmice protiv londonskog velikana komentirao je zbivanja i kazao kako City mora unaprijediti svoju igru kako bi ponovo suvereno zavladao prvenstvom.

GALERIJA City preokretom slavio protiv Leipziga (3:2). Prvaci osigurali prvo mjesto u skupini

Premier League - Manchester City v Tottenham Hotspur
1/45

"Razočaran sam, zaslužili smo pobjedu. Mogli smo do nje, imali smo sjajne šanse u prvom poluvremenu. Ispalo je tako kako je ispalo. Bila je to sjajna utakmica i sjajna bitka, odlična za gledatelje, ali ne i za nas, koji smo uzeli samo bod", rekao je Gvardiol.

VEZANI ČLANCI:

"Moramo analizirati utakmicu i pogledati koje smo pogreške u njoj napravili. U svakom susretu pokušavamo ne primiti gol, ali morate znati da Tottenham ima brze igrače, da su opasni i dobri u tranziciji. Svjesni smo njihovih kvaliteta, ali mi braniči moramo popraviti neke stvari", zaključio je.

VIDEO Karoglan: 'Biti jesenski prvak ne znači ništa. Ne volim bahatluk, nema opuštanja'

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije