Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 139
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Otok iz snova

Gvardiol otkrio svoj najdraži klub: Mala je vjerojatnost da će u njemu ikada zaigrati

DFB Cup - Quarter Final - RB Leipzig v Borrusia Dortmund
Foto: Karina Hessland/REUTERS
1/10
06.07.2023.
u 14:54

"Kao klinac divio sam se Messiju, ali sad gledam igrače na svojoj poziciji, a Van Dijk je najbolji", rekao je Joško Gvardiol, a otkrio je da bi se rado pridružio momčadi Liverpoola da mu se pružila prilika

Transfer Joška Gvardiola iz RB Leipziga u Manchester City još uvijek se pregovara. Hrvatski branič dogovorio je osobne uvjete i izrazio želju da ode na Etihad, no obzirom da je riječ o rekordnim iznosima, klubovi pregovaraju o točnoj visini odštete. Leipzig traži točno 100 milijuna fiksne odštete, dok je prvotna ponuda Cityja bila 90 milijuna plus bonusi.

Leipzig se čini sklon prodaji ukoliko europski prvaci ponude pravu cijenu. U tom će slučaju Gvardiol postati najskuplji branič u povijesti. Za sada rekord drži Harry Maguire kojega je Manchester United još 2019. doveo za 87 milijuna eura. S druge strane njemački klub već traži zamjenu među mladim stoperima Europe, pisao je Sky Sport.

GALERIJA Prvoga dana prodano 4000 iskaznica za novi stadion u Osijeku

DFB Cup - Quarter Final - RB Leipzig v Borrusia Dortmund
1/6

Ipak, City nije klub Gvardiolovih snova, premda želi otići u klub koji je ove sezone izgledao bolje no ikada i pokazao se iznimno dominantnim kako na domaćoj, tako i na europskog sceni. Manchester Evening News govori kako se Gvardiolov idol nizozemski branič Virgil van Dijk koji igra u Liverpoolu.

VEZANI ČLANCI:

Jednom je prilikom Gvardiol u intervjuu to i potvrdio. "Kao klinac divio sam se Messiju, ali sad gledam igrače na svojoj poziciji. A Van Dijk je najbolji." Prije prošlog svjetskog prvenstva govorio je o Liverpoolu i rekao da bi otišao tamo ukoliko mu se pruži prilika.

"Gdje bih volio igrati? U Liverpoolu. Od malih nogu sam s tatom gledao utakmice Liverpoola. Kad sam se ozbiljnije uhvatio nogometa, počeo sam ih pratiti, a svakako mi je želja Premiership i Liverpool", rekao je Gvardiol koji se već nalazi u krugu najboljih svjetskih braniča, a od iduće bi sezone taj status mogao i potvrditi igrom na najizazovnijim svjetskim pozornicama.

VIDEO Modrić potpisao novi ugovor s Realom! Kapetan ostaje kako bi poveo Hrvatsku na Euru?

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije