Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
CIJENJEN I U NJEMAČKOJ

Gvardiol nastavio briljirati za Man. City, veliku počast mu je odao i bivši klub

City Xtra
05.10.2023.
u 11:23

U dresu Leipziga je Gvardiol u dvije godine odigrao 87 utakmica, postigao pet pogodaka te bio važan faktor njemačkog kluba pri osvajanju dva uzastopna naslova u njemačkom Kupu

Hrvatski reprezentativac Joško Gvardiol (21) u srijedu je bio u središtu pozornosti uoči, tijekom i nakon utakmice drugog kola Lige prvaka na gostovanju njegovog Manchester Cityja kod RB Leipziga, kluba čiji je dres nosio do ovog ljeta.

Gvardiol je, osim jednog izleta kojim je razljutio trenera Manchester Cityja Pepa Guardiolu, odigrao fantastičnu utakmicu protiv bivšeg kluba.

Kao što pokazuju njegove statistike iz susreta, ali i snimke njegovih sažetaka iz susreta kod Leipziga, koje su buknule po društvenim mrežama, odigrao je odličnu utakmicu u oba smjera. Društvene mreže pune su oduševljenih komentara o njegovoj igri protiv kluba čiji je član donedavno bio. 

Nakon utakmice Leipzig je odao počast svojem donedavnom igraču. Darovali su Gvardiolu skulpturu crvenog bika u znak zahvalnosti za sve što je napravio i postigao u klubu.

Zanimljivo, prije utakmice njemački mediji su pisali da je Leipzig želio Gvardiolu pokloniti bika na svečanosti prije utakmice, ali da je to zabranio Guardiola uz objašnjenje da bi mu to dekoncentriralo ključnog igrača. 

Podsjetimo, Gvardiol je ovog ljeta zamijenio Leipzig Manchester Cityjem u transferu vrijednom 90 milijuna eura, što ga je učinilo najskuplje transferiranim braničem u povijesti nogometa.

U dresu Leipziga je Gvardiol u dvije godine odigrao 87 utakmica, postigao pet pogodaka te bio važan faktor njemačkog kluba pri osvajanju dva uzastopna naslova u njemačkom Kupu.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije