Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 53
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Smiješan prizor

FOTO Gvardiol nakon tri dana u Manchesteru pronašao dvojnika: Pogledajte o kome je riječ

Gvardiol Man City
Foto: Manchester City
1/8
06.08.2023.
u 16:50

Službeno predstavljanje Joška Gvardiola obilježila je i poprilično komična zgoda. U prostoriju je ušetao njegov "dvojnik". Naime, riječ je o Faraazu Ghaffuru koji vodi društvene mreže Manchester Cityja

Ovoga je petka Joško Gvardiol potpisao ugovor s Manchester Cityjem. RB Leipzig je braniča hrvatske reprezentacije pustio za 90 milijuna eura odštete i čime su nadmašili 87 milijuna eura koje je Manchester United platio za Harryja Maguirea Leicester Cityju.

Gvardiol je u Manchester stigao još u četvrtak navečer i sve do petka poslijepodne obavljao liječnike preglede. Po potpisivanju ugovora otišao je i na večeru s Mateom Kovačićem.

VEZANI ČLANCI.

Službeno predstavljanje najskupljeg braniča u povijesti nogometa obilježila je i poprilično komična zgoda. U prostoriju je ušetao njegov "dvojnik". Naime, riječ je o Faraazu Ghaffuru koji vodi društvene mreže Manchester Cityja. City je njihovu zajedničku fotografiju odmah objavio na Twitteru.

VIDEO Gvardiol potpisao s Man. Cityjem i priznao: 'Sad se više ne moram brinuti zbog njega'

Komentara 1

BT
Branko_Trol
21:41 06.08.2023.

Uopce nelice

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije