Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 76
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
vjerojatno ide u Bešiktaš

Guti zaplakao na oproštaju od Reala

Guti
AFP
25.07.2010.
u 17:10

Nakon Raula, s Real Madridom oprostila se još jedna klupska legenda – Jose Maria Gutierrez, poznatiji kao Guti.

U nedjelju je na konferenciji za novinare potvrdio odlazak iz kluba u kojemu je proveo cijelu karijeru, odnosno 15 godina.

– Želim zahvaliti svima, obitelji i prijateljima. Odluka nije bila laka, ali nadam se da ću se jednoga dana vratiti u klub – rekao je Guti.

Prisjećajući se najsretnijih trenutaka, u jednom je trenutku pustio suzu. Gutijeva sljedeća postaja navodno je turski Bešiktaš.

Komentara 2

OB
-obrisani-
14:49 26.07.2010.

Guti zaplakao na oproštaju od Reala a nogometaši kockastih su se bez suza i emocija oprostila od World Cupa 2010 i onako uredno smjestili pored TV ekrana kada je SP u JAR-u počeo..

پا
پادشاه
05:40 27.07.2010.

eu janez prokleta je...amerika i zlatoooo stooo sjaaaaaa sta mi vrijedi ovaj W Cup kad od amerikeee puuusiim jaaaaaa

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije