Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 18
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
REAL MADRID

Guti izostavljen, Pellegrini tvrdi da nema trzavica

Manuel Pellegrini
AFP
06.11.2009.
u 15:40

Premda tvrdi da je u savršeno dobrim odnosima s Gutijem, trener Realove nogometne momčadi Manuel Pellegrini po treći puta u nizu izostavio je zamjenskog kapetana iz sastava.

Svađa započeta na poluvremenu utakmice Kupa Kralja (poraz od Alcorcóna 4-0) i dalje traje, samo ne kroz medije. Drukčije se nikako ne može protumačiti da Čileanac izostavlja iz momčadi do sada redovitog igrača koji nije nastupio niti jedanput od kada je treneru, u gradu 13 kilometara udaljenom od Madrida, rekao “možeš me poljubiti u guz...”, nakon što je saznao da ga ovaj mijenja na poluvremenu.

U utakmici 10. kola na Vicente Calderon stadionu odigrat će se gradski derbi Madrida u kojem se sastaju Atletico i Real. Da je situacija “normalna”, Guti bi u njemu nastupio, ovako sigurno neće, što je potvrdio i sam Pellegrini:

- Nema govora o kazni. Između nas ne postoje trzavice, inzistiram na tome da me nije uvrijedio i da među nama ne postoje nikakvi problemi. On jednostavno nije spreman, a imam 18 igrača koji su u ovom trenutku bolji od njega.

Atletico je u devet utakmica ostvario pobjedu uz četiri remija i isto toliko poraza čime trenutačno zauzimaju 18. mjesto u poretku dvadeset klubova. Real je drugoplasirana momčad Primere sa sedam pobjeda, remijem kod Sportinga i porazom kod Seville.

Komentara 1

RU
Rugovit
23:06 06.11.2009.

Bilo bi bolje da Pellegrini izostavi sebe.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije