Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 144
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TRENER BAYERNA

Guardiola: Ronaldo, Bale, Modrić... Real ima strašne igrače

Guardiola Ronaldo
Foto: nph/NordPhoto/PIXSELL
11.04.2014.
u 19:01

– Dobro poznajem momčad Reala. To je jedna od najboljih momčadi na svijetu. Povratak na Santiago Bernabeu će mi probuditi lijepe uspomene. Puno sam se puta susretao s Realom kao igrač i trener.

Želi li Bayern doći u priliku da brani naslov pobjednika Lige prvaka, morat će preskočiti Real Madrid. Trener Bavaraca Pep Guardiola zna da to neće biti nimalo lako.

– Real ima strašnu individualnu kvalitetu. Modrić, Ronaldo, Bale, Ramos, Xabi Alonso, Di Maria, Benzema... – rekao je Guardiola nakon ždrijeba polufinala Lige prvaka.

Guardiola će se vratiti u Madrid kamo je dolazio kao igrač i trener njihova najvećeg rivala Barcelone.

– Dobro poznajem momčad Reala. To je jedna od najboljih momčadi na svijetu. Povratak na Santiago Bernabeu  probudit će mi lijepe uspomene. Puno sam se puta susretao s Realom kao igrač i trener. Znam da je pred nama veliki izazov, ali vjerujem u svoje dečke.

Guardiola smatra da su kontranapadi veliko oružje Reala.

– Real i Borussia Dortmund su po kontrama dvije najbolje momčadi na svijetu.

>> Modrić je dosad čak pet puta pobijedio Mandžukića, a Mario je trofejniji

Komentara 9

SP
smisni_pisholino
19:39 11.04.2014.

..ima. al ce ih Bayern ipak poniziti i suvereno izbaciti. to sto Guardiola lisac hvali Real je samo taktika i kurtoazija

MB
Milan_Blenton
20:07 11.04.2014.

Bayern ove gazi bez ikakvih problema. cak niti anti-nogomet Mourinha nece zaustaviti Bayern. Osim ako se Plastic Chelsea spasi u 11terce

MU
muh
07:32 12.04.2014.

Ha ha ha baš je Guardiola prvo spomeno Modriča od strašnih Realovih igrača.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije