Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 109
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ŽELI SE ODMORITI

Guardiola odbio 1,5 mil. eura za komentiranje Eura

zlatna lopta (1)
Pixsell
31.05.2012.
u 15:43

Ponudu je dobio i trener Real Madrida Jose Mourinho, no još je nije odbio konačno

Meksička televizijska mreža Televisa ponudila je Pepeu Guardioli, bivšem treneru Barcelone, nevjerojatnih 1,5 milijuna eura da bude njihov komentator za vrijeme europskog nogometnog prvenstva u Ukrajini i Poljskoj. No, Pep se zahvalio na ponudi izabravši radije dvadeset dana odmora. Novca mu ionako ne nedostaje. Potom su Meksikanci istu ponudu poslali Joseu Mourinhu.

On nije odbio na prvu, ali se pretpostavlja da će napraviti isto kao njegov kolega Guardiola. Spomenuta televizijska mreža ima u svom vlasništvu četiri kanala, a jedan od njih prenosi sva važnija nogometna zbivanja. Televisa redovno prenosi utakmice meksičke nogometne reprezentacije.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije