Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Sutra kup

Guardiola: Nije mi prvi put u karijeri da me se kritizira zbog sastava

Pep Guardiola i Mario Mandžukić
DPA/Pixsell
11.02.2014.
u 16:42

- Kroos je odličan na treningu i uvijek nam može pomoći, ali u posljednje dvije utakmice igrali smo taktički drugačije i nismo ga koristili

Bayern sutra u četvrtfinalu kupa igra protiv HSV-a, momčadi koja je u krizi. Momčad Milana Badelja pretposljednja je u Bundesligi, ali trener Bavaraca Pep Guardiola kaže da nema opuštanja.

- Mi sutra malo toga možemo dobiti, jer svi očekuju da osvojimo naslov, a puno toga možemo izgubiti. HSV je trenutačno u krizi, ali to ih samo čini opasnijima jer kvalitetu imaju, a sada će imati i motiv. Zato se ne smijemo opustiti, moramo dati sve od sebe. Njima je ovo jedina prilika da spase sezonu i bit će vrlo opasni. Imaju odlične igrače i sigurno će ubrzo izaći iz krize, najavio je Guardiola utakmicu.

Toni Kroos u siječnju je zamalo napustio klub, ali je ostao u Bayernu. Ipak, u posljednje vrijeme ne igra puno.

- Kroos je odličan na treningu i uvijek nam može pomoći, ali u posljednje dvije utakmice igrali smo taktički drugačije i nismo ga koristili - objasnio je Guardiola i dodao:

- Ako su mi svi igrači u formi, neki ne mogu igrati. Ja gledam protivnika i analiziram ga, a onda odredim sastav. Nije mi prvi put u karijeri da me se kritizira zbog izbora igrača. Naravno da su igrači ljuti ako ne igraju, ali moj jedini cilj jest pobjeda.

>>Bijesni navijači HSV-a zatočili Badelja i suigrače

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije