Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Najava finala

Guardiola mladog Norvežanina usporedio s najboljim: 'Imao sam Messija. Sad imam Haalanda'

Champions League Final - Manchester City  Training
Foto: Matthew Childs/REUTERS
1/6
09.06.2023.
u 21:20

Povijesno gledano, Inter je veći klub od nas", rekao je Pep Guardiola, trener Manchester Cityja pa istaknuo kako su "ključ uspjeha dobri igrači", a upravo će takvi činiti momčad "Građana" u finalu Lige prvaka

Manchester City ove subote u 21 sat na velikom Istanbulskom stadionu ima priliku okruniti nevjerojatnu sezonu koja je za njima. Osvojili su englesku Premier ligu. Osvojili su FA kup porazivši gradske rivale, Manchester United. "Građani" će sada protiv Inter Milana pokušati osvojiti i europsku krunu, a utakmicu je najavio Pep Guardiola.

"Spremni smo, imam osjećaj da će igrači dati sve", započeo je Guardiola pa odgovorio na pitanje o manjem broju golova Erlinga Haalanda. "Ako sumnjate u njega, onda vam moram reći da ste jedini. Ja uopće ne sumnjam. Bit će spreman pomoći nam da osvojimo Ligu prvaka. Ne mogu kontrolirati što ljudi govore, mogu se samo usredotočiti na ono što radimo", rekao je.

GALERIJA City na Etihadu "demolirao" Real Madrid i izborio finale Lige prvaka

Champions League Final - Manchester City  Training
1/9

Dotaknuo se i talijanske momčadi koja će na Ataturkovom stadionu stati pred njih. "Pogledao sam puno utakmica Intera da bih znao što napraviti. No to je nogomet, pobijedit će onaj koji će biti bolji 95 minuta. Povijesno gledano, Inter je veći klub od nas. No to nije važno, važno je ono što će se sutra dogoditi", kazao je pa istaknuo:

"Inter je opasan zbog visokog presinga, Onana je sjajan golman, a volim gledati kako Bastoni igra na lijevoj strani. Kvaliteta kojom se povezuje s napadačima, dodavanje. Morat ćemo to pokušati braniti."

VEZANI ČLANCI:

"Ključ uspjeha su dobri igrači. Imao sam Messija, sad imam Haalanda. To je moj uspjeh. Oni znaju da sami ne mogu uspjeti, ali da smo jaki kao momčad. Imamo iste ideje. Oni koji me prate će biti tu, oni koji me ne prate, neće. Svaki uspješan trener ima jake igrače. Nikad on sam nije zabio gol", rekao je Guardiola.

VIDEO Luka Modrić dobiva jedno od najvećih priznanja u karijeri? Čeka se potvrda velike vijesti iz Reala

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije