Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 114
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MOYES: IMAMO ŠANSE
Povratak na članak

Guardiola: Imali smo sreće, ali je važno da smo zabili u gostima

- Odigrali smo dobru utakmicu iako sam malo nezadovoljan što smo primili gol. Znamo da moramo zabiti gol u uzvratu, no imamo šansu za to. Najbolje utakmice smo odigrali u Ligi prvaka, a sada ćemo morati to ponoviti - rekao je trener Uniteda David Moyes.

Komentari 2

Avatar billybull
billybull
08:13 02.04.2014.

treba se Bayern sto prije rijesiti ovog pepa...I opet ce biti sto je oduvijek I bio....

VL
DU
Deleted user
11:41 02.04.2014.

pepe nema pojma o nogometu ,neka ode u mali klub pa se proslavi a ne u gotove formirane klubove . ovo sto Bayern igra je negledljivo i ne liči na nogomet. gledamo robena i riberija kako dave loptu i tek kad nemaju što sa njom daju je nekom drugpm

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.