Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 142
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Uoči finala

Guardiola: Igrače će za United pripremati i psiholozi

'Barcelona manager Pep Guardiola (centre) celebrates with Xavi after the final whistle Photo: Press Association/Pixsell'
'Stephen PondPress Association/Pi'
22.05.2011.
u 21:22

Uz nogometne treninge radit ćemo i na njihovoj mentalnoj snazi, koja je jednako važna za tako veliku utakmicu

Dva nogometna diva, Barcelona i Manchester United, u subotu će na Wembleyju odlučivati o europskom prvaku. Više se ništa ne prepušta slučaju i oba tabora, nakon osvojenih naslova u nacionalnim prvenstvima, imaju još jednu želju – biti najbolji u Europi.

Barca je nekoliko kola prije kraja španjolskog prvenstva osvojila naslov te je njihov trener Josep Guardiola mogao odmarati najbolje igrače.

– U London putujemo spremni i zdravi. Izbjegli smo ozljede, to je bilo najvažnije. Većinu smo igrača odmarali i sada se moramo maksimalno posvetiti Manchester Unitedu. Već neko vrijeme vrtimo taj film – priznao je Barcin trener Josep Guardiola.

Katalonci su u posljednjem kolu španjolskog prvenstva gostovali kod Malage i pobijedili 3:1. Pep je i ovaj put poštedio svoje najveće zvijezde. Tjedan koji dolazi za njega i igrače bit će poseban. Momčad se mora dobro pripremiti fizički, ali i psihički.

– Uz uobičajene treninge moramo se i mentalno pripremiti za utakmicu. U pripreme ćemo uključiti i psihologe. Finale će gledati cijeli svijet, zato se želimo predstaviti na pravi način. U Londonu nas čeka odlična i iskusna momčad i moramo biti jaki – naglasio je Pep Guardiola te dodao da je za Barcu ipak najvažnije španjolsko prvenstvo.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije